Welke kleur had het kuiken?

Eerste Puzzelen vraag -

Een vogel bouwt een nest, legt een ei, broedt een ei uit, voedt een kuiken, ziet hoe het groeit en ziet dan dat het voor de eerste keer vliegt. De vogel ziet zijn jongen nooit het nest verlaten. Welke kleur had het kuiken?

Er kan meer dan één antwoord mogelijk zijn, de sleutel zal de uitleg zijn.

15
Bedankt voor de spelling/grammatica check Tom. Ik had het nog een paar keer moeten herlezen.
toegevoegd de auteur Brent Hackers, de bron

3 antwoord

Mijn gok zou zijn

Grijs of bruin.

Uitleg:

Ik denk dat het kuiken een koekoek of een koevogel zou zijn (en voor die soorten zijn andere kleuren mogelijk.) De sleutel is dat het ei dat de vogel legt en het ei waaruit de vogel komt niet hetzelfde ei is. en koeienvogels leggen hun eieren in de nesten van andere vogels, hun eieren komen vroeg uit en duwen de andere eieren weg.De oorspronkelijke vogel ziet de jongen dus nooit het nest verlaten.

27
toegevoegd
Omg Ik heb helemaal niet begrepen hoe de vraag feitelijk de twee eieren toestond om anders te zijn lol
toegevoegd de auteur Weeruhputt Supsohmboon, de bron
Goed gedaan. Ik had gehoopt dat het nog wat langer zou duren ...: |
toegevoegd de auteur Brent Hackers, de bron

Zwart

Hoewel het kuiken puur en absoluut moet zijn, wil dit echt legitiem zijn. Waarom?

Als een voorwerp puur zwart is (een zwart lichaam), absorbeert het alle invallend licht dat het raakt, geen licht weerkaatsend, dus een zwart lichaam kan technisch gezien niet worden gezien, maar de aanwezigheid ervan kan worden afgeleid en dus "praktisch gezien" , door geen licht te zien vanuit de positie van de objecten. Als het kuiken zwart was, kan vogel allerlei dingen doen met het kuiken omdat de vogel weet waar het is, maar technisch gezien wordt er nooit licht van het kuiken weerspiegeld in de ogen van de vogel, vandaar dat de vogel het kuiken technisch nooit ziet het nest verlaten , hoewel ik heb gezien dat het voor de eerste keer in vlucht is gegaan.

6
toegevoegd
@Daniel dus je zegt dat het ... een hete meid zou moeten zijn?
toegevoegd de auteur Martin Ueding, de bron
Zelfs objecten die geen licht reflecteren stralen nog steeds licht uit ! (Het zou natuurlijk heel heet moeten zijn om veel zichtbaar licht uit te stralen ...)
toegevoegd de auteur melhosseiny, de bron
@DanielWagner Hopelijk zien vogels niet in het infrarode spectrum lol.
toegevoegd de auteur Weeruhputt Supsohmboon, de bron
Niet het antwoord, maar dille ... verbluffende niveaus van technische details.
toegevoegd de auteur Brent Hackers, de bron

Het kuiken was ...

Rozeachtig - voof zover ik weet, is elk nieuw pasgebofen kuiken, en de vraag vraagt ​​ niet op welke datum de kleur zichtbaar was. Dit antwoofd is onbevredigend omdat het niet alle delen van de installatie gebruikt.

of

Black-and-white -- emperof penguins lay eggs onto their own feet, and while they are biologically flightless, the child can take flight if taken by researchers of hunters on a helicopter: nothing said the bird was alive on its first flight.

I eliminated these answers, since they do not provide a single identifiable colof:

Any colof -- parent was simply not looking at the time of nest departure.

of

The plumage colof of a juvenile Cuckoo, Cowbird, Black-Headed Duck, Weaver-Finch, Honeyguide, of other brood parasite (see accepted answer).

of

The plumage colof of a juvenile non-nesting, ground-laying bird, such as the Nightjar, Plover, Killdeer and Shoft Eared Owl.

0
toegevoegd