Wat zijn goede studiegidsen/praktijktesten voor het certificaat voor onderhoud van vliegtuigcasco's?

Ik ben bijna 18 maanden bezig. Ik wil eerst mijn A-licentie halen. Ik heb in deze periode allerlei casco-werk gedaan. Vraagt ​​u zich af of iemand suggesties heeft voor de namen van de tests van goede praktijktests voor het algemene en het casco. Ik heb de FAA-boeken over alle 3 vakken, maar geen studiegidsen of praktijktesten. Suggesties?

3

1 antwoord

Ik gebruikte de Dale Crane-serie van studiegidsen van ASA jaar geleden, beschikbaar via een van deze twee koppelingen, evenals vele andere plaatsen.

Here is the specific study guide for Airframe, but you will also want the General study guide. These are for written test prep, but might also include Oral and Practical (O&P) test prep.

enter image description here

Afbeelding van mypilotstore.com productvermelding

Er zijn ook andere opties die er zijn. Gleim biedt een AMT-testvoorbereidingscursus , net als ASA in hun AMT Prepware , maar ik weet niet of ik er enige ervaring mee heb. Ik heb zeker een van de digitale test prep-pakketten gebruikt, maar ik kan me niet herinneren welke. Ik vind de digitale tests leuk, vooral omdat je waarschijnlijk hoe dan ook de boeken moet nemen.

Ik heb ook de handboeken Jeppesen bestudeerd naast de FAA-handboeken die je hebt genoemd.

You will also want to study the Practical Test Standards (PTS) for your O&P test prep.

3
toegevoegd