Welke hardware en software is nodig om een ​​eenvoudige vluchtsimulator samen te stellen?

Due to financial impediments (other priorities in life) I had to postpone my PPL. While browsing the questions on the site here, I was having a look at this question: Can Microsoft Flight Simulator help me learn to fly (or make me a better pilot)?

In die vraag is er een antwoord van abelenky waar hij een afbeelding van zijn oude simulatoropstelling . Ik vroeg me af hoe het zou zijn om een ​​vergelijkbaar simulator-apparaat samen te stellen.

Welke hardware en software heb ik nodig? Ik heb gehoord over joysticks, maar is het nodig om pedalen te hebben om het roer te bewegen ? Om dingen zo specifiek mogelijk te maken, hier is hoe ik me het voorstel gebruik:

 1. The purpose of the simulator

  I would like to practice the use of the instruments while enjoying myself. Maybe flying some of my favourite second world war planes for instance, if possible.

 2. What types of planes and flying is it for?

  I would see what is available. I have been flying only Cessnas so far. I would love to fly a Focke-Wulf Fw 190 if it's possible.

 3. What types of training or practice?

  Navigation, landing, instruments, anything to help with the PPL.

( Dit is een vergelijkbare vraag; is gesloten omdat het te breed was omdat het naar alle mogelijke oplossingen vroeg.Ik vraag alleen welke de essentiële componenten zijn om een ​​basissimulator te maken voor vaardigheden op PPL-niveau.)

7
Ik stem om deze vraag als off-topic te sluiten, omdat deze in essentie vraagt ​​naar sourcing van items, wat niet voldoet aan onze op -topische criteria.
toegevoegd de auteur Thomas Owens, de bron
Het is bewerkt om het op meningen gebaseerde gedeelte te verwijderen ruim voordat het werd gesloten. Ik begrijp niet waarom dit in zijn huidige vorm geen goede vraag zou zijn.
toegevoegd de auteur conmulligan, de bron
Ik zie nog steeds veel meningen over wat precies "geschikt" of "fatsoenlijk" zou betekenen. Het zou helpen om expliciet te zijn over wat het doel van de simulator precies is. Voor welke soorten vliegtuigen en vliegen is het? Welke soorten training of oefening?
toegevoegd de auteur fooot, de bron
Ben het ermee eens, dit is zeer mening gebaseerd op niet een goede pasvorm voor deze specifieke site. Dat gezegd hebbende, als je wat google-zoekopdrachten doet, kun je enkele geweldige antwoorden op deze vraag vinden. Kijk ook eens naar "The Jay" van Redbird, het heeft de meeste dingen die je nodig hebt in één mooi, klein pakketje: simulators.redbirdflight.com/products/jay
toegevoegd de auteur Jay Carr, de bron
Ik vind dit te op meningen gebaseerd. Iedereen heeft zijn favorieten.
toegevoegd de auteur GdD, de bron
Als u een zeer eenvoudige (dat wil zeggen minimale) vluchtsimulator wilt zien, is de broncode van één beschikbaar hier . Het won de International Obfuscated C Code Contest (IOCCC) in 1998.
toegevoegd de auteur Peđa Terzić, de bron

1 antwoord

(eerst moet ik binnenkort een nieuwe foto van mijn sim-rig plaatsen. Deze is sindsdien verbeterd)

1. Juk vs. stok

Probeer het te modelleren na een vliegtuig dat je gaat vliegen.

 • Als het een door juk geregeld model is (zoals een Cessna), dan zou je een Yoke moeten hebben.

 • Als je in de richting van een door een stok bestuurd vliegtuig werkt (zoals een Piper Cub), dan zou je een eenvoudige joystick moeten krijgen (geen super-fancy jager-piloot-stijl).

I have this model: Pro-Flight Yoke But I want to upgrade to: enter image description here

2. Gashendel

Daarna denk ik dat een gasklep belangrijk is. Het gaspedaal precies laten spiegelen aan het vliegtuig dat je hebt gekozen, is niet zo belangrijk. (een hendel duwen lijkt op het indrukken van een bedieningsstang).

The three-lever model comes with the Pro Flight Yoke. Or you can get a a Push-rod version like this: Throttle Prop Mix controls

(meer updates wanneer ik tijd heb)

8
toegevoegd
Ik heb pedalen, maar ze zijn geen essentieel onderdeel van de meeste basisvliegen die ik maak.
toegevoegd de auteur Justin, de bron
Ik probeer een Cessna 172 te modelleren, dus het Cessna Yoke zou nauwkeuriger zijn. Ook de groene achtergrondverlichting op de klok in mijn huidige juk werkt niet goed en flikkert veel, wat vervelend is. Ik kocht het originele juk voordat het Cessna-model beschikbaar was, en het is (toegegeven) een kleine aanpassing. Ik kan de kosten niet echt rechtvaardigen, maar ik denk er nog steeds over na. :)
toegevoegd de auteur Justin, de bron
Kun je uitleggen waarom je wilt upgraden naar het Cessna-juk? Ik heb momenteel ook een Saitek dus ik ben nieuwsgierig naar de verschillen.
toegevoegd de auteur fooot, de bron
Nou, als je de klok toch niet echt gebruikt, kun je er gewoon een paar plakband overheen leggen ... Dat zou de afleiding van het flikkeren moeten wegnemen, tegen aanzienlijk lagere kosten. :-)
toegevoegd de auteur blah238, de bron
Waarom zijn de roerpedalen niet essentieel? Als je een vliegtuig met een gierdemper gaat modelleren, zou ik het kunnen zien, maar het lijkt erop dat als je een 172 modelleert, je ze zou willen hebben.
toegevoegd de auteur TomMcW, de bron
+1 dat is geweldig, ik dwaal af hoe je het roer beweegt, heb je ook pedalen?
toegevoegd de auteur MickLH, de bron