Dezelfde FB-app, meerdere iOS-bundel-ID's, met verschillende achtervoegsels?

Ik heb twee versies van mijn iPhone-app, de ene is voor de appstore en de andere een ad-hocversie voor interne testen. Zij hebben: - Dezelfde FB-app-ID voor beide (ze communiceren beide met dezelfde backend) - Twee verschillende bundel-ID's (zodat ze beide op het apparaat kunnen worden geïnstalleerd) - Verschillende achtervoegsels voor URL's (leeg en 'adhoc')

Ze werkten allebei goed met inloggen, maar toen ik de iOS-bundel-ID op de app-pagina op FB admin-tool veranderde, stopte het duidelijk met werken: ik kreeg "fb_APP_ID_SUFFIX://authorize # error = unknown% 5Ferror" als de URL voordat deze naar fbDidNotLogin, in de test-app.

Als ik het iOS-bundel-ID niet gebruik, werkt het. Heb ik een optie om de bundel-ID nog steeds te beschermen en de andere app te laten werken?

10
Waarom maak je geen 2 apps op Facebook?
toegevoegd de auteur logancautrell, de bron
Omdat ik wil dat het precies hetzelfde is als de App Store-versie, communiceert het met dezelfde server die communiceert met dezelfde FB-app.
toegevoegd de auteur elado, de bron

1 antwoord

I've run into this same problem and you can specify two separate bundle Ids in your Facebook app settings. Under "Settings->Basic->Native iOS App->iOS Bundle ID" you can add both the bundle Id of your normal app and the bundle Id of your ad-hoc test version.

Bijvoorbeeld:

com.devname1.appname
com.devname2.appname
14
toegevoegd