C # gelijk aan Apache HttpAsyncClient

Ik ben op zoek naar een C# -bibliotheek die dezelfde dingen van de ApacheAsyncClient kan doen. Het moet omgaan met https en permanente en asynchrone http-verbindingen ondersteunen.

Ik heb eigenlijk een client nodig die serverreacties kan ontvangen zonder een verzoek voor en met de HttpServer van de zon aan de serverzijde te doen en de ApacheAsyncClient aan clientzijde was ik in staat om dit te doen, maar zoals ik al zei, heb ik een bibliotheek nodig voor C #. Weet iemand waar kan ik het vinden?

Dank je ;-)

1
"een client die serverreacties kan ontvangen zonder daarvoor een aanvraag te doen": dit scenario wordt niet ondersteund in het HTTP-protocol ... een client moet altijd een verzoek verzenden naar de server om een ​​antwoord te verzenden. Hoe dan ook, hoe zou de server weten bij welke klant de reactie moet worden verzonden?
toegevoegd de auteur Thomas Levesque, de bron
HttpWebRequest , WebClient , EasyHttp etc. Heb je er al een geprobeerd?
toegevoegd de auteur L.B, de bron
Bent u misschien op zoek naar een HTTP-clientbibliotheek die Comet/HTTP-streaming toestaat?
toegevoegd de auteur Boris Mesetovic, de bron
Nog niet, maar bedankt voor je advies, ik heb praktisch nooit geprogrammeerd in C# maar ik moet dit met deze taal doen, dus ik ben een beetje een newbie
toegevoegd de auteur MastErAldo, de bron
@Thomas Levesque de server houdt in een object een cookie bij om de client te herkennen en houdt in hetzelfde object een PrintWriter bij de eerste keer aanmelden bij de client. Deze printwriter wordt gebruikt om gegevens naar de client te verzenden, zelfs als deze er niet om heeft gevraagd
toegevoegd de auteur MastErAldo, de bron
ja, mogelijk wel
toegevoegd de auteur MastErAldo, de bron

1 antwoord

Neem een ​​kijkje op SignalR https://github.com/SignalR/SignalR Ik denk dat dit waarschijnlijk het dichtst in de buurt komt naar wat je zoekt.

0
toegevoegd