Cms-integratie met bestaande website

Oké, ik dacht dat dit de plaats zou zijn om te vragen over Content Management Sysetems.

Eigenlijk run ik een website, www.com en niemand update het omdat het te gecompliceerd is. Is er een manier waarop ik een CMS zoals Wordpress of Joomla zou kunnen gebruiken om alleen bepaalde DIV's bij te werken zodat ik de hele site niet opnieuw hoef te ontwerpen? Of zijn er systemen die mensen zouden aanbevelen?

5

3 antwoord

Try http://grabaperch.com/

Het is heel eenvoudig en u kunt uw bestaande pagina's gebruiken. Selecteer gewoon bewerkbare gebieden en je bent klaar!

Het is niet gratis, maar de prijs is niet slecht.

Another similar option is http://www.cushycms.com

3
toegevoegd

Nou ... je zou waarschijnlijk een CMS kunnen gebruiken om inhoud te maken, maar je CMS-sjabloon zou in principe leeg zijn, dus je voert alleen de inhoud uit en niet het hele pagina-ontwerp. Vervolgens kunt u in uw huidige site de CMS-inhoudsbestanden opnemen in de DIV's waar u ze wilt weergeven.

U zou echter op lange termijn veel beter af zijn als u tijd besteedt aan het maken van een sjabloon die nu overeenkomt met uw site en de volledige functies van de CMS gebruiken. Het zou niet echt teveel werk zijn. U neemt nu de HTML die u nu hebt en converteert die naar een sjabloon voor de door u gekozen CMS. De meeste zijn vergelijkbaar omdat u een hoofd-HTML-bestand/-sjabloon hebt waarmee u al uw ontwerpen, enz. Kunt opmaken en vervolgens gedeelten kunt vervangen door CMS-inhoud zoals Navbar, zijbalken, hoofdinhoud, voettekst, enz.

2
toegevoegd

I'd recommend using a CMS such as WordPress and then creating a theme based on your existing website HTML to provide the header, menu & footer.

Het gemak van het bewerken van inhoud zal een groot voordeel zijn voor uw auteurs van inhoud, en het gemak van het beheren van al het andere zal een groot voordeel voor u zijn.

Na een snelle blik op uw bestaande site, zou het merendeel hiervan kunnen worden gedaan met een paar WordPress-pagina's en een handvol plug-ins (bijvoorbeeld een plug-in voor contactformaten, iets als AddThis voor Google + 1-knoppen enz.)

1
toegevoegd
Als je de inbedding wilt volgen, kan deze link enige hulp bieden, maar ik zou echt aanraden om de volledige WordPress-route te gaan: corvidworks.com/articles/wordpress-content-on-other-pages
toegevoegd de auteur Kris C, de bron