resultaten van streamingpagina's op scalatra/ongefilterd

wanneer u een CGI-script of een basisservlet schrijft, kunt u een deel van het antwoord naar de client sturen voordat het volledige antwoord is gegenereerd. Dit is handig wanneer u bijvoorbeeld een grote SQL-query uitvoert en de resultaten in een HTML-tabel weergeeft. Als de resultaten worden weergegeven terwijl ze binnenkomen, reageert de toepassing veel beter. Is dit mogelijk in een standaard REST-framework zoals Scalatra of Unfiltered - waarbij de retourwaarde vaak de antwoordtekst is?

1

1 antwoord

Ik denk dat, dat je het hebt over Chunked Transfer Encoding, je ondersteuning nodig hebt voor deze codering door servlet engine. AFAIK, Sfeer met de juiste backend kan je misschien helpen, je kunt het proberen met scalatra. Over Unfiltered heeft het netty-backend, ik weet het niet zeker, die gecodeerde codering die momenteel wordt ondersteund door Unfiltered, maar je kunt het proberen te hacken.

Postscriptum U kunt een voorbeeld van de streaming-server bekijken in Ongefilterd: https://github.com/n8han/All-Aboard .

1
toegevoegd