Zijn er voorbeelden van het compileren van C # code met behulp van Mono zodat de exe kan worden uitgevoerd met de native client-ondersteuning van Google?

Ik heb een persbericht gevonden waarin staat dat Mono nu de compilatie voor moedertaalsprekers ondersteunt. Het is onduidelijk of dit alleen beschikbaar is via de afzonderlijke github monovork, of als onderdeel van de standaarddistributie.

Ik heb de gevorkte monodistributie gemaakt, maar ik heb geen voorbeelden gevonden voor het bouwen van een native client-uitvoerbaar bestand zodat ik het in Chrome kan uitvoeren.

Is iemand op de hoogte van een voorbeeldproject of kunt u een voorbeeld geven voor het bouwen van een Mono-toepassing voor NaCl?

8

3 antwoord

Ik denk dat sommige veranderingen stroomopwaarts zijn gegaan, maar vanaf vandaag (11/16/11) zijn er zeker bugfixes die nog steeds alleen in de github-fork voorkomen ( https://github.com/elijahtaylor/mono/ ). Als u mono wilt bouwen voor nacl, volgt u de instructies in de directory mono/nacl ( https://github .com/elijahtaylor/mono/tree/master/nacl ). U wilt de mono runtime, die een mono zal bouwen die kan worden ingesloten in uw nacl-module en JIT-compileer .NET-assembly's kan zijn. (Er is ook een mono AOT-compiler die op linux/mac draait en nacl-modules genereert, maar ik ben er vrij zeker van dat het nu niet werkt, omdat niemand het gebruikt of het test).

Zie nacl/test/mijn.c en mono/mini/fsacheck.c voor voorbeelden van hoe de mono runtime naar JIT-code te bellen vanuit uw nacl-module. In de browser moet je op je eigen manier komen (bijvoorbeeld pepper en/of nacl-mounts) om de bytcode in je nacl-module te krijgen.

4
toegevoegd
zijn er updates over deze situatie?
toegevoegd de auteur Janus Troelsen, de bron
Er is niet veel activiteit geweest; de x86-veranderingen werden stroomopwaarts genomen, maar niet de ARM-wijzigingen. Het zou nog steeds mogelijk moeten zijn om de vork te bouwen en te gebruiken, maar ik zou verwachten dat er een paar problemen zijn om uit te werken. Als je geïnteresseerd bent, kun je het eens proberen en dan specifiekere vragen stellen of op [email protected]
toegevoegd de auteur Derek, de bron

This post from March 2012 indicates that Chrome 19 has Native Client support for Embedded Mono

Er zijn nu versies van Mono voor Native Client beschikbaar om te downloaden   de SDK. Deze zijn samengesteld met glibc en de libmono komt als een   dynamische bibliotheek. Alleen pepper_19 en hoger heeft Mono beschikbaar.

     

Houd er rekening mee dat je je pepper_X- en naclmono_X-bundels gesynchroniseerd moet houden   (dat wil zeggen, niet bijwerken zonder de andere bij te werken) of waarschijnlijk   de resulterende ingebouwde nexes niet kunnen uitvoeren. Nieuwe versies van Mono dat   overeenkomen met een bepaalde SDK moet beschikbaar zijn binnen enkele uren na een nieuwe SDK-build   beschikbaar zijn.

     

Alleen ingesloten Mono wordt momenteel ondersteund in Native Client   (Http://www.mono-project.com/Embedding_Mono).

3
toegevoegd

Ik weet niet zeker of deze naar de Mono-repository is gestreamd, maar hier is een vork die op NaCl wordt uitgevoerd: https: //github.com/elijahtaylor/mono Let op, gebruik op eigen risico!

3
toegevoegd