Kies voor welke kwadratische takken u moet duwen of trekken

We zijn net begonnen Mercurial te gebruiken voor een vijfpersoonsteam. We zijn ongeveer twee weken onderweg en onze checkin-grafiek ziet er al uit als een metrokaart van de New York City. In een poging om dingen te vereenvoudigen, wil ik dat mijn team alleen incheckt in een ontwikkelingstak wanneer ze een functie volledig hebben voltooid. Ik dacht dat we hier privé-vestigingen konden gebruiken, maar ik zie geen manier in HgTortoise (of hg-opdrachtregel) om te verbergen dat lokale privé-afdelingen worden gepusht. Kan je dit doen? Op dezelfde manier kun je selectief takken kiezen op afstand wanneer je trekt?

Bedankt

3

1 antwoord

-b (--branch) switch to either push or pull. You can use it multiple time to specify multiple branches, e.g. hg push -b branch-one -b branch-two. You can use aliases to specify default set of branches to push/pull, e.g. (in .hg/hgrc)

[alias]
push = push -b branch-one -b branch-two
3
toegevoegd
-b ook van invloed op alle voorouders van andere takken in geval van samenvoeging
toegevoegd de auteur Lazy Badger, de bron
Bedankt @ Kat, dat zal zeker werken. Eventuele aanbevelingen voor een oplossing via TortoiseHg Workbench? Ik zal proberen een alias voor de push-opdracht in te stellen en terug te rapporteren als Tortoise dat oppikt.
toegevoegd de auteur sisdog, de bron