naamruimte Visualstudio bestaat niet in de naamruimte Microsoft, waarbij de assembly-verwijzing ontbreekt

Ik heb een C# Visual Studio 2010-project geërfd dat ik niet kan compileren omdat het de volgende referentie heeft waarnaar ik niet kan voldoen.

met behulp van Microsoft.VisualStudio.Tools.Applications.Runtime;

Ik ben nieuw in VS, maar van wat ik heb onderzocht, heeft het iets te maken met de versie Microsoft Office en de .Net framework-versie. Ik heb momenteel MS Office 2003 geïnstalleerd (met Project 2010 en Visio 2010). De oplossing vereist. Net 4.0 maar van wat ik op het web vond lijkt het erop dat MS Office .Net terugzet naar een eerdere versie.

Wanneer ik typ in Microsoft. Intellisense wordt alleen weergegeven

  • {} Contract
  • {} CSharp
  • {} Internal
  • {} SqlServer
  • {} VisualBasic
  • {} Win32

Dus ik mis de bron {} VisualStudio .

Bedankt.

5
@Gabobcat sorry dat ik je reactie heb gelezen na het posten van wat voor mij werkte.
toegevoegd de auteur Jeremy Thompson, de bron
U zei dat uw project in VS 2010 staat, maar zorg ervoor dat u naar de juiste FWK-versie verwijst, zoals wordt uitgelegd hier .
toegevoegd de auteur Gabe Thorns, de bron
Zie this .
toegevoegd de auteur Mojtaba Pourmirzaei, de bron

5 antwoord

Ik krijg dezelfde foutmelding maar ik refereerde aan:

using Microsoft.VisualStudio.TestTools.UnitTesting;

De oplossing voor mij veranderde het doel van .Net 4 CLIENT-raamwerk in .Net 4.0 FULL framework.

7
toegevoegd
4
toegevoegd
De eerste link werkt niet voor mij.
toegevoegd de auteur TobiMcNamobi, de bron
Probeer nu. Het lijkt erop dat ze de eerder gebruikte link hebben verwijderd.
toegevoegd de auteur Nikola Radosavljević, de bron

U moet een verwijzing naar de assembly toevoegen voordat u naar de naamruimte kunt verwijzen met een met -instructie. Klik met de rechtermuisknop op het item "Verwijzingen" van het project in Solution Explorer, selecteer "Referentie toevoegen" en kies vervolgens de Microsoft.VisualStudio.Tools.Applications.Runtime assembly - in de versie van VS2010 met de extensies die ik gebruik, staat deze in de "Uitbreidingen" deel van het tabblad "Samenstellen", maar dat kan ook komen door de productiviteitsverhoging die ik gebruik. Hoe dan ook, je zou het ergens daar moeten kunnen vinden ....

1
toegevoegd

Omdat het een overgeërfd project is, neem ik aan dat de referenties allemaal correct zijn ingevoerd en dat u alleen de runtime mist die voor deze naamruimte is vereist. Deze naamruimte maakt deel uit van de Visual Studio 2010-hulpmiddelen voor Office Runtime . Het installeren van de runtime zou het moeten repareren.

Raadpleeg de MSDN-artikel hier .

1
toegevoegd

Welnu, soms gebeurt het dat u verwijst naar de verkeerde dll in een ander project en dat er mogelijk geen fout wordt gegenereerd. Ik zou willen voorstellen dat je de referentie verwijdert (je kunt ze identificeren door een geel waarschuwingspictogram erop) en ze opnieuw toevoegen aan alle projecten. Dit zou het probleem moeten oplossen. Het deed het voor mij tenminste.

0
toegevoegd