WPF-programma, C # -bibliotheek en VS 2008 Professional - profiler-programma/-praktijken?

Ik heb een grote WPF-toepassing die gebruikmaakt van een aangepaste C# -bibliotheek die allemaal is ontwikkeld in VS 2008 Professional. Wat is de beste manier om geheugenlekken te vinden en de toepassing anders via een profiler te plaatsen?

Ik kan de hulpmiddelen "Analyseren" niet gebruiken omdat dat geen deel uitmaakt van mijn VS-editie (WTF?) En ik heb alleen de WPFPerf-tool kunnen vinden die leuk is, maar geeft niet veel empirische gegevens over de prestaties van mijn aanvraag. Op welke andere tools/praktijken zou ik moeten letten?

0

3 antwoord

dotTrace made by JetBrains (maker of ReSharper) is pretty good.

0
toegevoegd

Voor prestatieprofilering kunt u een van de freeware-compilers gebruiken.

EQATEC is a good profiler with freeware variant. Has some limitation in free version though.

SlimTune is a very nice open source performance profiler.

Wat betreft geheugenprofilering, ik heb geen gratis gebruikt, maar je kunt er wel een kijkje nemen CLR Profiler voor .NET Framework 4 ( CLRProfiler V4 uitgebracht ).

0
toegevoegd
Ik heb de CLR Profiler voor .NET met goed resultaat gebruikt - niet de mooiste van UI's (maar je begrijpt het niet voor nu, zoals we in het noorden zeggen).
toegevoegd de auteur Shaun Wilde, de bron

Probeer de zelfstandige profiler voor VS 2008 . U kunt prestatieprofilering en GC-profilering doen. De versie van 2010 kan ook het gebruik van threads profileren. Hier zijn enkele links over het gebruik ervan:

Gegevensverzameling vindt plaats via de opdrachtregel, maar u kunt de profilerlogboeken in Visual Studio analyseren.

0
toegevoegd