CFEclipse herkent structName niet in cfimage tag

Deze code:


geeft deze foutmelding:

Het kenmerk 'structName' is vereist voor de tag. (Gevonden: [bron, structnaam, actie])

Wanneer ik deze code in CFBuilder gebruik, is alles in orde, maar ik moet CFEclipse gebruiken. Wat moet ik doen (ik gebruik CF9)? Dankjewel voor je antwoorden!

1
Heb je geprobeerd om een ​​kleine "n" in structname te gebruiken?
toegevoegd de auteur Jason Dean, de bron
Ja, ik heb het geprobeerd, maar zonder resultaat
toegevoegd de auteur Wolandello, de bron

2 antwoord

Natuurlijk belet dit probleem niet dat u uw toepassing op ColdFusion uitvoert. Het is slechts een IDE-waarschuwing dat er iets mis is.

Je hebt een paar opties.

  1. Probeer een kleine letter N in structName te gebruiken. d.w.z. structname. ColdFusion is niet hoofdlettergevoelig, maar Java wel, en CFEclipse is een Java-toepassing.

  2. Als dat niet werkt, betekent dit waarschijnlijk dat het woordenboekbestand dat de codehulp aandrijft, niet correct is. U kunt XML-bestanden doorzoeken en deze bijwerken om dat kenmerk toe te voegen.

  3. U kunt CFBuilder gebruiken. Ik weet dat je zei dat je het niet kunt, maar ik moet vragen waarom. U weet dat er een gratis versie is die net zo goed is als CFEclipse, toch?

4
toegevoegd
Voor # 2 ben ik niet helemaal zeker wat je bedoelde met "Je kunt beginnen met XML-bestanden ...", maar voor alle duidelijkheid is er maar één XML-bestand om te bewerken (per CFML-server), dus Wolandello heeft alleen nodig om de cf9.xml één te bewerken - die zich bevindt op /path/to/eclipse/plugins/org.cfeclipse.cfml_1.2.34567890/dic‌ tionary/ (waar het 1.2.345 bit hangt af van welke versie van CFE je gebruikt).
toegevoegd de auteur Peter Boughton, de bron
Ah, het is duidelijk nu je het zegt. Mijn versie leek het attribuut van een snelle blik te hebben, dus twee verdere suggesties zouden een upgrade naar de nieuwste versie van CFE zijn en er ook voor zorgen dat het project daadwerkelijk op CF9 is ingesteld.
toegevoegd de auteur Peter Boughton, de bron
Ik bedoelde zoeken naar de woordenboekbestanden. Ja, er is er maar één voor CF9. Ik verwees naar de woordenboekbestanden als een groep. Als cfimage dat kenmerk in een andere versie ondersteunt, wil hij misschien de juiste woordenboekbestanden bewerken en de wijzigingen terugsturen naar het CFE-project.
toegevoegd de auteur Jason Dean, de bron
Ik heb ook gezegd dat het een zaakgevoeligheidsprobleem kan zijn. Misschien zou je die Peter eens kunnen proberen. Kan CFE aangeven of het structname vs structName is? Ik heb geen CFE geïnstalleerd, dus ik kan het niet testen.
toegevoegd de auteur Jason Dean, de bron
Nou, eerst, zoals Peter zei, zorg ervoor dat je de meest recente versie van CFE gebruikt. Als dat zo is, zoek dan in het XML-bestand naar "structName", als u het vindt, is uw probleem waarschijnlijk iets anders. Als u het niet vindt, moet u het gedeelte voor "cfimage" vinden en uitzoeken waar het moet worden toegevoegd.
toegevoegd de auteur Jason Dean, de bron
Of overschrijf simpelweg de inhoud van cf9.xml met deze versie (maak eerst een back-up). svn.cfeclipse.org/org.cfeclipse.cfml/trunk/ woordenboek/cf9.xm & zwnj; l . Dan moet je de woordenboekbestanden opnieuw laden, wat ik geloof dat je kunt doen vanuit de Eclipse-voorkeuren.
toegevoegd de auteur Jason Dean, de bron
Ik heb cf9.xml geopend, maar ik weet niet wat ik daar moet veranderen.
toegevoegd de auteur Wolandello, de bron

Het probleem is dat er een verhuizing in het bestand zit waar Peter het over heeft. Er is één verwijzing naar "structName" om het attribuut zelf te definiëren, en een andere "structname" die in de lijst staat definieert welke attributen nodig zijn voor action = "info". Als u ze allebei hetzelfde maakt, start dan Eclipse opnieuw, u zou OK moeten zijn (dat is wat ik moet doen om de foutindicator te laten verdwijnen).

1
toegevoegd