Optimaliseer HTML-pagina met een TON links

Ik onderhoud een HTML-pagina met een lijst met koppelingen naar fotogalerijen. In de afgelopen paar jaar is het gegaan van een kleine pagina naar een lijst met HONDERDEN links. Mijn angst is dat het de SEO van de pagina als geheel heeft beïnvloed; wordt door spiders geïntervenieerd als een schakelboerderij. Natuurlijk heb ik geen echte manier om dat te weten, maar ik ben begonnen te vermoeden.

Is er een efficiënte, eenvoudige manier om met een groot aantal links om te gaan op een manier die de gebruiker nog gemakkelijk kan doorbladeren? Hoewel het hebben van honderden links een van de top van de ander misschien niet de best uitziende methode is, het is gemakkelijk om te zoeken omdat ze allemaal in chronologische volgorde staan. Ik ben op zoek naar een manier om de pagina eenvoudig te houden zonder zelf een nachtmerrie in onderhoud te creëren.

Een idee dat ik had, was xml gebruiken om de links op te slaan en een soort vervolgkeuzemenu te gebruiken, zodat wanneer een spin op de pagina zou komen, hij geen berg links zou zien, alleen een verwijzing naar XML

1
Je kunt ze ajaxen in afzonderlijke divs, afhankelijk van hoe je ze wilt laten sorteren. U kunt waarschijnlijk een vervolgkeuzelijst toevoegen om een ​​leuke gebruikersinterface voor uw website te bieden waarop alleen de inhoud van elke div wordt weergegeven, afhankelijk van de gebruikersselectie.
toegevoegd de auteur vishakvkt, de bron

2 antwoord

Gebruik een "pager" -script om te laten zien, zeg 10 per keer. Ze zijn beschikbaar in elk webraamwerk of je kunt ze snel zelf hacken.

2
toegevoegd
Bedankt voor alle opmerkingen! Ik ga deze methode eerst onderzoeken omdat het lijkt alsof ik het misschien het eenvoudigst kan implementeren en ik hou van het idee van paging.
toegevoegd de auteur Rob Kam, de bron

... Wat denk je hiervan. Plaats links in afzonderlijke bestanden om ze op een of andere manier op te slaan buiten de pagina, db, flat-bestand, enz.) En laad ze indien nodig via een ajax-oproep. Zeg, zoiets als 'Categorie A'-knop, wanneer aangeklikte laadt koppelingen naar een div. Dat moet het zicht voor spinnen houden.

Then there's this: http://www.robotstxt.org/meta.html and this: http://en.wikipedia.org/wiki/Nofollow

1
toegevoegd