Hoe maak ik een eenvoudige web-app met inloggen?

Ik doe al een tijdje Android-programmering, maar dan alleen als hobby. Ik ken de basisprincipes van Java en kan zeggen dat ik een goed begrip heb van PHP en MySQL (ik heb ooit een tutorial gevolgd die liet zien hoe je een heel eenvoudig contentbeheersysteem kunt maken). Ik wilde mijn kennis uitbreiden met meer dan de eenvoudige Android-apps die ik heb gemaakt en had onlangs een idee voor een Android-app. In deze app zou de gebruiker een gebruikersnaam en wachtwoord maken wanneer het voor het eerst wordt uitgevoerd. Vanaf dan kan de gebruiker een formulier invullen. Van wat ik tot nu toe weet, kunnen de waarden van dit formulier worden opgeslagen in een MySQL-database. Dus in principe moet elke gebruiker zijn eigen set variabelen hebben opgeslagen (wat niet veel is). Terwijl ik aan het rondkijken was, denk ik dat er veel manieren zijn om een ​​webapp te maken, en er zijn verschillende kaders om dit te doen. Ik lees dat ik een web-app kan maken met inloggen, met behulp van ASP.NET. Kan dit worden gedaan met behulp van java? Ik heb alleen wat algemene richtlijnen nodig. Ik wil de webapp zelfstandig maken en vervolgens de nadruk leggen op het maken van een app voor Android die deze gebruikt.

0

2 antwoord

Ik denk dat een goed platform voor uw soort zaak is om Google App Engine (GAE) te gebruiken. Het biedt een platform om je web-service te doen met Java (of python als je dat liever hebt). Het is ook gratis voor kleine hoeveelheden verkeer (zoals uw service) en ze hebben echt goede hulpmiddelen om de site te beheren (controleer de database-ingangen, gebruiksstatistieken, enz.).

Google heeft een goede reeks zelfstudies geschreven om webservice met Java te bouwen in GAE:

http://googcloudlabs.appspot.com/

AppEngine documentatie hoofdpagina:

http://code.google.com/intl/fi-FI/appengine/

Registreer hier:

https://appengine.google.com/

0
toegevoegd
@ FranciscoBárcena Ik gebruik ze in verschillende exemplaren van Eclipse, dus ik heb dit niet meegemaakt. Ik ben blij dat je het hebt gesorteerd.
toegevoegd de auteur Lycha, de bron
Bedankt, ik was dit tegengekomen maar wist niet zeker of het alles zou bieden wat ik nodig had, maar zal er nu in duiken om het te leren vanwege je antwoord
toegevoegd de auteur 8oh8, de bron
Ik volgde de eerste zelfstudie, maar kan niet uitvoeren of debuggen. Ik krijg dit Een interne fout opgetreden tijdens: "Launching Guestbook". com/sun/jdi/connect/IllegalConnectorArgumentsException wanneer ik klik op debug as En dit wanneer ik klik op uitvoeren als: Er is een interne fout opgetreden tijdens: "Launching Guestbook". org/eclipse/jdt/debug/core/JDIDebugModel Ik gebruik Eclipse Indigo. Om het even welke ideeën?
toegevoegd de auteur 8oh8, de bron
opgelost. Het probleem was dat ADT niet goed werkt met de App Engine-plug-in.
toegevoegd de auteur 8oh8, de bron

Ik denk dat je misschien wilt kijken naar JavaServer-pagina's .

0
toegevoegd