Hoe kan ik goede sprites maken voor mijn app?

Ik heb iemand die alles voor me tekent. Hij tekent het eigenlijk en gebruikt geen programma ... het blijkt in orde maar ik heb een probleem. Het lijkt net alsof iemand het tekende en niet "echt" of "hoog niveau van tekenen".

Hoe dan ook, ik wil de sprite nemen die hij heeft gemaakt en het er "levensecht" laten uitzien. Kijk bijvoorbeeld naar het spel "sprenkelen" (link hieronder), het personage daarbinnen lijkt niet getekend, ik bedoel alsof het eruit ziet als 3d maar niet 3d. Ik hoop dat je me begrijpt..

Bedankt!

(https://market.android.com/details?id=com.mediocre.sprinkle&feature=banner#?t=W251bGwsMSwyLDIwMSwiY29tLm1lZGlvY3JlLnNwcmlua2xlIl0.)
1

1 antwoord

De scenario's en de activa van die game zijn behoorlijk indrukwekkend. De opties die je hebt:

  • Model 3D en render als 2D (3dStudioMax en Blender worden aanbevolen voor games);
  • Scannen met tekeningen, beroerte met digitale tool (Photoshop, Gimp) en gebruik de vaardigheden van de schilder lijkt hem zo levendig als je wilt.
0
toegevoegd
Bedankt, ik ga deze proberen
toegevoegd de auteur Baruch, de bron
Ik kan 3dstudiomax niet vinden, is dat het? usa.autodesk.com/3ds-max
toegevoegd de auteur Baruch, de bron
Ik maakte mijn personage daar in 3d en gebruikte een paar bollen en zo. hoe render ik het als een 2D-foto?
toegevoegd de auteur Baruch, de bron
Ja het is. Professioneel hulpmiddel voor 3D-modellering, op hoog niveau als grootste studio's als Pixar, Dreamworks en game-industrie.
toegevoegd de auteur Hamikzo, de bron
Probeer op Google te zoeken naar alpha-rendering. Je rendert een frame en behoudt je alfakanaal. Of u moet een effen achtergrondkleur gebruiken en uw API is verantwoordelijk voor het toepassen van een of andere kleursleutel/chromasleutelvaardigheid. Hoe te renderen zal afhangen van welke software u gebruikt. Lees over TGA, GIF of PNG, je krijgt iets over die transparante, 32 bits en dat soort dingen.
toegevoegd de auteur Hamikzo, de bron