Toegang tot de GPS van Android-apparaat in een webapplicatie

We proberen toegang tot de GPS van de Android-tablet te krijgen via de webtoepassing die is geopend in de Android-browser.

We ontwikkelen geen Android-app. Het enige wat we willen doen, is bladeren door de webtoepassing vanuit de Android-browser en in dat we toegang willen hebben tot de ingebouwde GPS in het Android-apparaat.

Momenteel gebruiken we de geolocatie-API HTML 5, maar deze waarden zijn bij benadering. We willen graag meer nauwkeurige waarden, dus willen we via de webtoepassing toegang krijgen tot GPS op het Android-apparaat.

We gaan niet met de Android-app omdat de gebruiker deze applicatie ook in iOS kan gebruiken.

Ik waardeer de hulp Bedankt

0

1 antwoord

HTML5 geolocation API is de beste die je kunt doen, op zijn minst op een crossplatform manier. Maar het zou niet bijzonder onnauwkeurig moeten zijn, aangezien de browser ook geolokaliseerd is met de GPS.

0
toegevoegd
Wel, ja. Maar de meeste smartphones doen hetzelfde, zelfs voor native apps, tenzij u zich inspant om dit te voorkomen. Is er een bijzondere reden dat je alleen GPS kunt gebruiken? Meestal hebt u de positie nodig en gebruikt het besturingssysteem WiFi en celdriehoeken om een ​​schatting te krijgen, en vervolgens GPS om aan te haken (wat aanzienlijk sneller is omdat het in principe weet waar het al is).
toegevoegd de auteur Robert, de bron
Je hebt gelijk. Die zijn niet onnauwkeurig, maar ik denk dat de GPS niet de ENIGE bron voor de browser is. Het heeft een aantal andere bronnen, zoals wifi, signaalsterkte enz.
toegevoegd de auteur user961648, de bron
De andere reden waarom ik dat vraag was: als er een manier is om toegang te krijgen tot de GPS in het apparaat, dan moet er een manier zijn om toegang te krijgen tot de camera op de Android-tablet. We zijn van plan om toegang te krijgen tot de camera via de web-app die de foto's maakt.
toegevoegd de auteur user961648, de bron
Het andere voordeel met toegang tot de GPS is dat het de Miles, Snelheid zal berekenen en het zal ook een routebeschrijving geven.
toegevoegd de auteur user961648, de bron