Visual Studio-oplossing met NuGet-referenties op een computer zonder NuGet

Ik moet een VS 2010-oplossing voor een paar mensen e-mailen. Sommige van de projecten hebben NuGet-referenties. Als de ontvangers VS 2010 RTM hebben geïnstalleerd, worden die projecten dan gecompileerd?

2

1 antwoord

Overzicht

Als u de NuGetPowerTools hebt gebruikt en pakketherstel hebt ingeschakeld ( Enable-PackageRestore-opdracht ), dan zullen die pakketten worden opgehaald in een pre-build stap. Het enige wat u hoeft te doen is de gecomprimeerde oplossing te verzenden, inclusief de map $ (SolutionDir) \. Nuget .

Gedetailleerde verklaring

Omdat u de opdracht Enable-PackageRestore hebt uitgevoerd, importeert al uw projectbestanden (dit zijn MSBuild-bestanden) waarnaar wordt verwezen door de oplossing, $ (SolutionDir) \. Nuget \ NuGet.targets-bestand, dat op zijn beurt ook de $ (SolutionDir) importeert \ .nuget \ NuGet.Settings.targets bestand. Deze MSBuild-taken roepen het opdrachtregelprogramma $ (SolutionDir) .nuget \ nuget.exe op in een pre-buildstap om alle vereiste pakketten op te halen. Op deze manier worden uw pakketten nog steeds opgehaald uit de pakketbron die u hebt gedefinieerd in het NuGet.Settings.targets-bestand (standaard is feed van nuget.org), zonder dat iedereen de NuGet VisualStudio-extensie hoeft te installeren.

2
toegevoegd