Is het mogelijk om Intellij IDEA * GrailsPlugin.groovy toe te voegen aan het klassenpad?

Bij het beheren van een grails-invoegtoepassing in Intellij Idea (ik gebruik versie 10.5.2 op OSX, als het ertoe doet), kan ik het niet krijgen om het * GrailsPlugin.groovy-bestand aan het klassenpad toe te voegen op een manier dat het kan worden herkend door eenheidstests uitgevoerd vanuit de IDE. De tests verlopen prima via de opdrachtregel met grails test-app; Ik wil alleen dat IDEA ze ook kan uitvoeren.

Het probleem is dat het * GrailsPlugin.groovy-bestand zich in de map op het hoogste niveau in de plug-in bevindt, die niet is gemarkeerd als een bronmap in IDEA. Ik wil absoluut niet dat het een bronmap wordt, omdat dat heel wat dingen zal verpesten, zoals het pakketpad naar al mijn gewone bronbestanden (naast vele andere problemen).

I've tried adding *GrailsPlugin.groovy to my Settings->Compiler Resource Patterns, but to no avail. Since the file isn't in a source folder, it's ignored.

Ik heb geprobeerd een bronmap te maken met een symbolische koppeling naar het * GrailsPlugin.groovy-bestand, maar dat introduceert allerlei synchronisatieproblemen.

Heeft iemand ideeën?

1

Geen antwoorden

0