Een pull-aanvraag indienen bij een Visual Studio?

Ik studeer kunst, maar besloot om een ​​cursus programmeren te volgen. We hebben onlangs een github-URL gekregen, klonering ervan heeft een lege map opgeleverd (behalve .git). We kregen de opdracht om een ​​oplossing voor huiswerk in te dienen als pull-aanvragen voor dat project.

Ik wil zo'n eenvoudige taak niet verknoeien, dus ik zou een advies over het uitvoeren van het pull-verzoek op prijs stellen. Een van de dingen die me storen, zijn welke delen van mijn mappen en bestanden ik moet opnemen. Ik heb mappen zoals _ReSharper.Classes en packages (van NuGet), hoe behandel ik die?

2

2 antwoord

Dit is een goed startpunt voor het begrijpen van Pull Requests:

http://help.github.com/send-pull-requests/

In principe op Github, druk op de vorkknop:

Fork button

Dit maakt je eigen kloon van de repository. Zet je code in de nieuwe repository (als je helemaal geen idee hebt van git, ga dan naar een handleiding die je kunt gebruiken, zoals this ).

Als je klaar bent, klik je op de knop Pull Request:

enter image description here

Voer een uitleg van uw wijzigingen in en dien deze in.

4
toegevoegd

Zoals in Alex 'antwoord staat, vouw je eerst de github repo om je eigen kopie te maken, hoewel het nog steeds op github staat.

Ten tweede zou je die kopie op je eigen pc/laptop moeten klonen, zodat je eraan kunt werken.

Zodra u de kloon lokaal hebt, moet u een filiaal creëren om in te werken - hierdoor blijft de mastertak beschikbaar als referentie.

Gebruik ook branches bij het uitproberen van nieuwe dingen, zodat je de 'fouten' gescheiden kunt houden van de goede dingen voordat je ze samenvoegt (vaak gewoon 'snel doorsturen').

Druk met gepaste tussenpozen uw repo terug naar github als een back-up - controleer of het openbaar is (ten opzichte van eventuele cursusbeperkingen)

1
toegevoegd