Visual Studio C ++ - Bronweergave leeg?

Ik heb een Visual Studio 2010 C ++ -project dat is gekopieerd uit een ander project van een visuele studio en is hernoemd. Het project compileert goed en werkt. Onlangs ging ik echter naar de Resource View om een ​​aantal dialogen te bewerken en het venster is helemaal leeg. Ik kan me niet herinneren of ik daarheen ben gegaan sinds ik het project heb gekopieerd of niet:

enter image description here

Eventuele ideeën over hoe ik dit kan terugkrijgen? Ik denk dat er ergens een cache is?

UPDATE

Ik moet hieraan toevoegen dat deze oplossing een multi-projectoplossing is en normaal gesproken in de bronweergave, zelfs als een bepaald project geen bronbestanden heeft, zult u nog steeds een "map" voor het project zien in de boomstructuurweergave. Er zijn geen "mappen" voor een van de projecten in de oplossing.

Ik zou ook moeten toevoegen dat andere oplossingen die ik in Visual Studio open, de resource view-boete weergeven.

6

6 antwoord

Het kan zijn dat uw browser-/navigatiedatabase is uitgeschakeld.

Check the current setting under: Tools -> Options -> Text Editor -> C++ -> Advanced. "Disable Database" should be false.

Dit is een bug voor zover ik weet en ze zeiden dat ze aan het probleem werken.

More Info: http://connect.microsoft.com/VisualStudio/feedback/details/535971/solution-resource-view-empty-when-option-disable-database-c-is-set-to-true

21
toegevoegd
Bedankt maar dit was al ingesteld op false. Ik heb echter geprobeerd het in te stellen op true en de visuele studio opnieuw op te starten en het vervolgens opnieuw in te stellen op false, maar dit deed niets.
toegevoegd de auteur User, de bron
Nog steeds niet gecorrigeerd in VS2012, en we zijn 3 maanden voordat we 2014 ingaan, 4 jaar nadat de bug is gemeld. Ze werken eraan, het maakt hen niet uit. Visual Studio was de beste IDE IMO, maar helaas, zoals de regel van 'Software bloat' voorspelt, is het een bloatware geworden ( en.wikipedia.org/wiki/Software_bloat )
toegevoegd de auteur Alexis Pautrot, de bron
Ik had de database expres uitgeschakeld om dingen te versnellen. Ik wist niet dat dit zou betekenen dat de resourceweergave niet zou werken! Ik heb alle projecten ingeschakeld en opnieuw geladen en het is allemaal goed.
toegevoegd de auteur David Coster, de bron
Ik moest Visual Studio 2012 sluiten en opnieuw openen om de resourceweergave opnieuw te vullen na het wijzigen van de hierboven vermelde "Database uitschakelen" -instelling.
toegevoegd de auteur stackunderflow, de bron

Ik had een soortgelijk probleem dat ik opgelost heb met het herladen van projecten in de oplossing (projecten lossen en dan alle projecten herladen).

4
toegevoegd
Het probleem kwam terug met mijn oplossing en ik heb net je oplossing geprobeerd en het werkt bedankt. Ik klikte met de rechtermuisknop op elk project in mijn oplossing en klikte op "Project verwijderen". Toen kwam ik terug en klikte voor elk project op "Reload Project". Ik vind dit leuker dan een tijdelijk project maken
toegevoegd de auteur User, de bron
U kunt alle projecten in één keer opnieuw laden - klik met de rechtermuisknop op 'Oplossing' in oplossingsverkenner en vervolgens op 'Projecten leegmaken'. Op dezelfde plaats kunt u klikken op "Alle projecten opnieuw laden".
toegevoegd de auteur Atti, de bron

Ik had vandaag hetzelfde probleem en mijn klassenbrowser was ook leeg. Ik repareerde het door de ipch-map en het sdf-bestand uit de map van de oplossing te verwijderen. Visual Studio heeft de intellisense-databases opnieuw geïnitialiseerd en de weergave was terug.

2
toegevoegd

Woohoo! Figured it out. Since each project normally has a entry on the Resource View tab regardless of whether it has resources or not, I decided to add a new temp project to my solution to see how visual studio would handle that. So I right clicked on my solution and clicked Add->New project.. and added a new Win32 project with the setting of static library and MFC checked. Once I added the project and went to the resource view all my other projects were back! Then I just deleted the temp project I created.

Ik weet niet zeker wat het deed, maar het moet de visuele studio geforceerd hebben om wat interne cache te herbouwen of zoiets.

0
toegevoegd
Dit werkte echter, maar de volgende keer dat ik de oplossing heropende, kwam het probleem weer terug.
toegevoegd de auteur User, de bron

Probeer het .rc-bestand te vinden in uw Solution Explorer , dubbelklik erop en laad het opnieuw in de Bronweergave .

Controleer ook of het .vcxproj -bestand verwijst naar het juiste .rc-bestand (open het in een teksteditor). Misschien heb je het hernoemd of zoiets.

0
toegevoegd
Ik heb dubbel geklikt op het .rc-bestand in mijn project en het neemt me mee naar de bronweergave, maar de weergave is leeg zoals ik in mijn vraag laat zien. Ook gekeken in het .vcxproj-bestand, maar de .rc-bestandsnamen waarnaar wordt verwezen zijn de juiste bestandsnamen.
toegevoegd de auteur User, de bron

Ik had hetzelfde probleem: Resource View was helemaal leeg voor een oplossing met verschillende projecten.

Ik had de topdirectory van de hele heirarchy naar een andere plaats verplaatst (ook een andere schijfbevestiging) die er waarschijnlijk iets mee te maken had.

Nadat ik eindelijk alle paden had veranderd (bestanden in projecten, de projecten inclusief en lib-paden enzovoort) en begon te ontwikkelen, zag ik dat de Resource View leeg was en klikte ik op het .rc-bestand niet alles zichtbaar.

Maar het redden van de oplossing en opnieuw opstarten heeft de truc gedaan.

0
toegevoegd