Hoe een herstartknop te maken in wx.Python - Python

Dus ik heb een programma dat opent en dingen doet. Maar is er een manier om het frame opnieuw te openen dat open is of is er een manier om het frame opnieuw te sluiten en te openen zonder het programma opnieuw te hoeven uitvoeren?

0

1 antwoord

U kunt een van beide gebruiken:

  • frame.Iconize() to minimize your window

  • Hide it using methods:

    window.Hide()
    
    window.Show(n) with n= True or False 
    

Met het tweede alternatief verdwijnt het kader, dus je hebt een methode nodig om je frame terug te roepen (misschien een klein bovenliggend of onderliggend frame zichtbaar laten met een knop om het verborgen frame te bellen).
Bewerken : zoals @Fenikso hieronder aangeeft, is de beste manier om uw verborgen venster terug te krijgen, met behulp van wx.TaskBarIcon . U hebt een voorbeeld in de opmerkingen hieronder.

1
toegevoegd
@Fenikso, ik weet niet zeker naar welk pictogram je verwijst. Na Hide() verdwijnt de applicatie uit de taakbalk. Zelfs het verdwijnt uit de lijst met actieve taken in de Windows-taakbeheerder.
toegevoegd de auteur joaquin, de bron
@Fenikso. Fantastisch !, ik was niet op de hoogte van die widget. U moet het als een antwoord plaatsen ... Hier is er een volledig voorbeeld.
toegevoegd de auteur joaquin, de bron
Tray pictogram is ook een geweldige manier om toegang te krijgen tot verborgen frame.
toegevoegd de auteur Fenikso, de bron
Ik bedoel het pictogram van de lade, naast de klok op Windows. En natuurlijk moet je er een voor je app maken met behulp van wx.TaskBarIcon .
toegevoegd de auteur Fenikso, de bron