is het mogelijk om een ​​proefversie van een op php web gebaseerde software te maken?

Mogelijk duplicaat:
   Licenties implementeren in PHP downloadbare applicatie

Ik ben een webgebaseerde software aan het ontwikkelen, ik vraag me af of het mogelijk is om een ​​website ontwikkeld met PHP te beschermen tegen kopiëren, ik bedoel dat ik wil zorgen dat de gebruiker de software niet kopieert en verkoopt aan een andere persoon.

0
toegevoegd de auteur Brad, de bron
Wat vraag je precies? Hebben deze mensen toegang tot uw server? Als dit een webapp is waar mensen alleen toegang hebben via een webbrowser, hebben ze geen toegang tot uw code, alleen de HTML die wordt uitgevoerd.
toegevoegd de auteur Ben Brocka, de bron
Ah, het antwoord stackoverflow.com/questions/1408417/can-you-compile-php-code & zwnj;/& hellip; is vooral wat je dan wilt, ik heb je vraag verkeerd begrepen.
toegevoegd de auteur Ben Brocka, de bron
Beheer de "installatie proefversie" door hen toe te staan ​​een versie op uw server te testen. Zodra je ze de code geeft, verspeel je mogelijk je tijd (en waarschijnlijk ook).
toegevoegd de auteur Jared Farrish, de bron
@BenBrocka De web-app kan worden geïnstalleerd op een lokale computer van de klant en bedankt voor iedereen :).
toegevoegd de auteur major, de bron

4 antwoord

Er is software die uw code codeert tot onleesbare code.

Bijvoorbeeld: http://www.ioncube.com/ http://www.byterun.com/

Je kunt je code gratis coderen (moet dit bestand voor bestand doen) op http://www.byterun.com/free-php-encoder.php maar het is niet moeilijk om de gratis versie te decoderen.

Als u uw bron kunt coderen, kunt u de datum van de server controleren en als de datum die u in uw configuratie hebt ingesteld ouder is dan 30 dagen, kunt u een uitzondering maken dat de proef is verlopen.

2
toegevoegd
+1 voor IonCube ... Ik kon me de naam ervan niet herinneren. Het wordt goed door veel hosts ondersteund, maar als je een applicatie probeert te verkopen, zijn je klanten er misschien niet zo blij mee.
toegevoegd de auteur Brad, de bron
Obfuscation is geen encryptie!
toegevoegd de auteur Ben Brocka, de bron

Je kunt je PHP-code compileren of versluieren:

http://www.phpcompiler.org/

2
toegevoegd

Je zou de software op je server kunnen hosten maar daarmee alle route-opdrachten en -functies hosten, maar alle aanpasbaarheid komt van de computer van de gebruiker. Vervolgens hebt u een tolk- en een .htaccess-installatie die alle informatie via de tolk routeert. die CURL gebruikt om uw software te contacteren en de juiste informatie te retourneren. als u een soort van machtiging hebt, kunt u vervaldatums opgeven voor bepaalde gebruikers of informatie.

Ja, het is traag, maar het biedt alle functionaliteit met het veilig houden van je code, wat genoeg zou moeten zijn om de gebruiker ertoe te brengen het te kopen of niet.

0
toegevoegd

Er zijn tools zoals sourceguardian en phpprotect die dit voor je zullen doen. Gewoon Google "php beschermen".

0
toegevoegd