Android Google Maps satellietweergave wordt zwart bij inzoomen

Ik gebruik de Google Maps met satellietweergave die meestal goed werkt. Nu heb ik het volgende probleem: wanneer ik heel ver inzoom, wordt de hele kaart zwart.

Het gebeurt alleen in sommige gebieden (mijn geval: Stevens Point, Wisconsin, VS), maar niet in andere gebieden zoals Duitsland. Dit suggereert dat Google niet over de specifieke satellietgegevens beschikt (hetzelfde probleem doet zich ook voor in Google MapsDemo, dus het kan geen codeprobleem zijn). De echte Maps-app van Google werkt goed (hij wordt gewoon vaag), hoe gaan ze ermee om? Heeft iemand een soortgelijk probleem?

Screenshot: http://i.stack.imgur.com/EvG4G.png

2
Ik heb hetzelfde probleem - ook in sommige gebieden in Duitsland. Zou echt leuk zijn om op zijn minst te detecteren dat dit gebeurt om misschien dit zoomniveau in deze gebieden te voorkomen. Het beste zou zijn als Google de gegevens die ze hebben, uitbreidt naar dit zoomniveau - gewoon geen zwart dat helemaal geen richting geeft ..
toegevoegd de auteur ligi, de bron
Google heeft waarschijnlijk toegang tot meer gegevens dan via de API, dus misschien moet je gewoon accepteren dat je misschien niet zo ver kunt zoomen als je wilt.
toegevoegd de auteur James Black, de bron
Dat is acceptabel, maar ik wil voorkomen dat de app alles in het zwart laat zien. De officiële Google Maps kan het ...
toegevoegd de auteur peitek, de bron

1 antwoord

Ik heb gebieden waar ik zo ver mogelijk heb ingezoomd en die prima met Google Maps werkte. nu vandaag in diezelfde gebieden is het nu zwart zodra je zo ver inzoomt dat ik vroeger zo ver inzit als ik wilde, terwijl het prima werkte, en dit is op mijn laptop geen adroid-apparaat.

1
toegevoegd