Kunnen testgebruikers worden geverifieerd? Kunnen ze gebruikersnamen hebben?

Ik ben bezig met een app waarbij ik dingen zou willen doen met de Facebook-gebruikersnaam van een gebruiker. Ik weet dat ik dit via het standaard gebruikersobject kan krijgen, maar ik maak me zorgen over het geval dat de gebruiker geen FB-gebruikersnaam heeft als hij zich registreert bij mijn site/applicatie, maar er later wel een krijgt. De vraag is hoe dit te testen met FB-testgebruikers:

  • Een gebruiker (hoe dan ook) moet worden geverifieerd voordat hij een gebruikersnaam kan krijgen. Is het mogelijk om testgebruikers te verifiëren?

  • Zo ja, is het dan mogelijk om een ​​testgebruiker een gebruikersnaam te geven?

  • Is het mogelijk om die gebruikersnaam te wijzigen als onderdeel van het testproces (op de kans dat mijn code de eerste keer niet perfect werkt)?

Wat ik denk om te doen is het opzetten van een realtime abonnement op "gebruikersnaam", waarvan ik heb vastgesteld dat het mogelijk is. Als de bovenstaande gebruiker plotseling een gebruikersnaam krijgt, wordt mijn app op de hoogte gesteld en kan ik doen wat ik ermee doe. Maar dat betekent dat er veel andere dingen mogelijk zijn, wat ze misschien niet zijn. Ik zou het gebruikersobject kunnen ophalen en controleren bij het inloggen en de velden blijven bijwerken, maar ik vermijd dat liefst zo mogelijk. Enig advies daar?

1

1 antwoord

U kunt geen gebruikersnamen claimen voor testgebruikers. Je zult je eigen account moeten gebruiken of testen met een echt nep-account waarop Facebook fronst.

1
toegevoegd
Ja, dat is wat ik dacht/waar ik bang voor was. Bedankt!
toegevoegd de auteur Jim Miller, de bron