hoe toegang tot het actionscript-bestand in een ander project?

Ik heb twee ActionScript-projecten in Flash Builder 4.5. Het tweede project moet een aantal van de actionscript-bestanden in het eerste project gebruiken. Is er een manier om dit te doen zonder die bestanden in de tweede map te kopiëren? Is bibliotheekproject het antwoord? Alle details op prijs gesteld.

0

2 antwoord

Ik gebruik bibliotheekprojecten voor dit soort delen. Het werkt goed.

Maak een nieuw bibliotheekproject

File -> New -> Flex Lilbrary Project

Alle bestanden die u wilt delen, kunnen naar dat project gaan. Ik organiseer het meestal per map, afhankelijk van wat de klassen doen. (bijvoorbeeld: weergaven, modellen, DTO's, hulpprogramma's, enz.).

De uitvoer zal een SWC-bestand in de bin-map zijn.

Handmatig verwijzen naar het bibliotheekproject

Als je het bibliotheekproject niet actief aan het ontwikkelen bent, kun je het bouwen en in de map libs plaatsen en de klassen gebruiken zoals je normaal zou doen.

Als je net als ik bent en je werkt constant aan de bibliotheekprojecten, dan vind ik het leuk om het zo in te stellen dat de projecten daadwerkelijk op elkaar worden afgestemd op een manier dat wijzigingen in het bibliotheekproject geen handmatige stap vereisen.

Automatisch verwijzen naar het bibliotheekproject

Doe het volgende in het project dat naar het bibliotheekproject wil verwijzen:

  1. Go to Project Properties -> Flex Build Path -> Add SWC Folder
  2. Add /LibraryProjectName/bin
  3. Go to Project Properties -> Project References
  4. Select the library project

Dat is het

Zodra u het op deze manier hebt ingesteld, kunt u bestanden delen via het bibliotheekproject. Ik doe dit de hele tijd. Redenen om dit te doen:

Bibliotheekproject: MyProject.Behavior Webproject: MyProject.Web Mobiel project: MyProject.Mobile Desktopproject: MyProject.Desktop Administrator Desktop Project: MyProject.Administrator Testen: MyProject.Specs

Zoals je kunt zien, kan ik verschillende projecten hebben die allemaal hetzelfde gedrag gebruiken (modellen, views, enz.).

2
toegevoegd
Bedankt Brian, kun je in het kort beschrijven hoe je het inricht?
toegevoegd de auteur ggkmath, de bron
Verplaats ik bijvoorbeeld de bestanden die bedoeld zijn om te worden gedeeld naar de bibliotheekmap (een specifieke map?) Of verwijs ik naar hun huidige pad in de bibliotheek, enz.?
toegevoegd de auteur ggkmath, de bron
Hallo Brian, bedankt dat je de tijd hebt genomen om de bovenstaande beschrijving te schrijven. Ik volgde het nu net en het werkt prachtig. Ik kon nergens iets zo duidelijk en beknopt vinden.
toegevoegd de auteur ggkmath, de bron
@ggkmath Daar ga je ... een volledige write-up :)
toegevoegd de auteur Brian Genisio, de bron

u kunt een bibliotheekproject maken en dit uitvoerbibliotheekbestand toevoegen aan een bibliotheek met gebruikt project en dit bibliotheek gebruikte project toevoegen doOfbibliotheek toe te voegen aan Eclipse.

Making library project sample: http://cookbooks.adobe.com/post_Creating_a_Flex_Library_Project_in_Flash_Builder-17629.html

Of

je kunt de referentie van het bibliotheekproject delen door een referentieproject toe te voegen in Eclipse, het werkt prima voor mij.

HTH.

0
toegevoegd