Hoe pak je een website in een telefoonapp?

Ik heb veel apps voor mobiele telefoons gezien die een webpagina openen zonder de besturingselementen. Alleen de pagina.

Ik ben op zoek naar begeleiding en koppelingen om zoiets eenvoudigs te beginnen.

37
Ik heb niet downvote. Maar u vraagt ​​om hulp bij het maken van een app die momenteel wordt geweigerd door Apple en Microsoft. Niet goed voor uw klanten. Misschien als u erom vraagt ​​dit specifiek voor uw eigen persoonlijk gebruik te doen, of misschien sommige functies wilt toevoegen die verder gaan dan alleen een webpagina?
toegevoegd de auteur hotpaw2, de bron
Is dit alles wat uw app aan het doen is of hoeft u op enig moment een webpagina in uw toepassing weer te geven?
toegevoegd de auteur Walt Ritscher, de bron
Ik begrijp de neerwaartse stemmen niet. Het lijkt een redelijke vraag om te stellen. In feite vragen onze klanten hier voortdurend naar. Dus wat mis ik nu dat deze vraag de stemmen doet uitstellen? Geen ruzie maken, gewoon nieuwsgierig. Vrede.
toegevoegd de auteur Visual Stuart, de bron
@ hotpaw2 Ja, maar alleen omdat het antwoord 'dat kan je niet' zijn, betekent niet dat de vraag onduidelijk of niet nuttig is (= mijn begrip van wat een neerwaartse stem betekent). Het is niet mijn vraag (OP = @ntopia) maar als consultant krijg ik een vorm van de vraag vaak van klanten. Het is een nuttige vraag, maar het antwoord is "nee". Dus nogmaals, ik begrijp de neerwaartse stemmen niet.
toegevoegd de auteur Visual Stuart, de bron
Omdat aweosme als stackoverloop is, hebben scores van mensen de neiging om een ​​'know-it-all'-syndroom te faciliteren. "Waarom wil je dit doen? Je moet het zo doen ..." Maar natuurlijk doen mensen soms onconventionele dingen om de juiste redenen ... Wie zegt dat het moet worden goedgekeurd door de markt!?!?!
toegevoegd de auteur Sandwich, de bron

5 antwoord

If you would like to wrap a website in Android you may do so with this code, from Roskvist

package com.webview;
import android.app.Activity;
import android.os.Bundle;
import android.view.Window;
import android.webkit.WebView;

public class WebViewTest extends Activity {

  WebView browserView;
  /** Called when the activity is first created. */
  @Override
  public void onCreate(Bundle savedInstanceState) {
    super.onCreate(savedInstanceState);

    //Removes the title bar in the application
    requestWindowFeature(Window.FEATURE_NO_TITLE);
    setContentView(R.layout.main);

    //Creation of the Webview found in the xml Layout file
    browserView = (WebView)findViewById(R.id.webkit);

    //Enable Javascripts
    browserView.getSettings().setJavaScriptEnabled(true);

    //Removes both vertical and horizontal scroll bars 
    browserView.setVerticalScrollBarEnabled(false);
    browserView.setHorizontalScrollBarEnabled(false);

    //The website which is wrapped to the webview
    browserView.loadUrl("http://dev.openlayers.org/sandbox/camptocamp
    /mobile/trunk/examples/iol-iui.html?rev=9962#_map");

  }
}

En hier is de inhoud van main.xml

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>Je zou het vervolgens moeten compileren en naar je apparaat laden via USB.

15
toegevoegd
Inderdaad, zoals vermeld in de laatste regel van dit antwoord "Google Play zou zo'n app waarschijnlijk niet goedkeuren."
toegevoegd de auteur Sandwich, de bron
Ah, toen dit werd geschreven, had Google Play 'kwaliteitsrichtlijnen' en op het moment dat een dergelijke app niet aan hen voldeed. Bedankt voor de informatie
toegevoegd de auteur Sandwich, de bron
Google Play keurt apps niet goed.
toegevoegd de auteur tupakapoor, de bron
Die verklaring: "Google Play zou zo'n app waarschijnlijk niet goedkeuren.", Impliceert dat Google Play een dergelijke app zou weerleggen. Daarom implicerend dat het niet in staat zou zijn om in de winkel te zijn. Google Play keurt ELKE app niet goed omdat ze apps niet goedkeuren. Er is geen goedkeuringsproces.
toegevoegd de auteur tupakapoor, de bron

Als ik begrijp wat u vraagt, kunt u op Windows Phone 7 zo'n aanvraag niet laten goedkeuren in de Microsoft Marketplace. Sectie 2.10 van de vereisten voor applicatiecertificering voor Windows Phone zegt: "Uw applicatie moet een onderscheidende, substantiële en legitieme inhoud en doel hebben Uw applicatie moet andere functionaliteit bieden dan het starten van een webpagina."

Een collega van mij had onlangs een vergelijkbare stijlapplicatie die om die reden door Apple werd afgewezen.

Ik denk dat je op beide platforms dit soort toepassingen in het verleden wel hebt geaccepteerd, maar niet meer.

6
toegevoegd
Hoe zit het met een hybride aanpak? Een linkermenu met enkele filteropties van een online-winkel die een nieuw verzoek doet met get of post. Of het opslaan van inloginformatie in de app en het instellen van de websessie bij het opstarten?
toegevoegd de auteur djmj, de bron
Hier is een bijgewerkte link voor de vereisten. Dit is nog steeds paragraaf 2.10 dus lees dat aandachtig. Het cachen van inloggegevens lijkt mij geen afzonderlijke inhoud of doel. Over het algemeen raad ik af om te proberen hoeken te verkleinen of te "schattig" te worden als ik aan de richtlijnen van de toepassing voldoe. Maak er een echte hybride app van en je bent waarschijnlijk goed, een oppervlakkige hybride wordt een zware verkoop. msdn.microsoft.com/en -us/bibliotheek/WindowsPhone/ontwikkelen/& hellip;
toegevoegd de auteur Visual Stuart, de bron
Hier is de positie van Apple ten opzichte van eenvoudige webwikkelaars: developer.apple.com/ app-store/review/richtlijnen/& hellip;
toegevoegd de auteur Atan, de bron

Voor iOS/iPhone kunt u een webapp of webpagina inkapselen in de app-bundel en de site weergeven in een UIWebView op volledige hoogte. Om niet-HTML5-functies toe te voegen (die Apple mogelijk nodig heeft om de app goed te keuren voor hun distributie in de App Store), kunt u aangepaste URL's vastzetten via de methode shouldStartLoadWithRequest: delegate en deze verwerken met native Object C-code.

2
toegevoegd

Voor Android, wil je een WebView gebruiken.

1
toegevoegd

Er is veel algemene informatie beschikbaar met betrekking tot gewone webapps versus hybride apps (web maar ontworpen voor mobiel) versus mobiele apps (clientsoftware). Waar u waarschijnlijk naar op zoek bent, is typisch HTML5 of webcodes die compatibel zijn met mobiele apparaten.

For android, this is a good read: http://developer.android.com/guide/webapps/index.html

1
toegevoegd