C # map en submap

Bij tal van zoekopdrachten ben ik hier om te zien of iemand enig idee heeft hoe ik dit probleem moet aanpakken. Ik heb een map met submappen. De submapcontainers hebben elk bestanden van verschillende bestandstypes, b.v. pdf, png, jpeg, tiff, avi en word-documenten. Mijn doel is om een ​​code in C# te schrijven die in de submap gaat en alle bestanden samenvoegt in één pdf met de naam van de map. De enige uitzondering is dat een bestand zoals avi niet zal worden pdf'ed, in welk geval ik wil een duwtje geven in verband met welke map het is en mogelijk de bestandsnaam. Ik probeer de formulierbenadering te gebruiken, zodat u kunt kopiëren in de map padnaam en ook de bestemming van de gemaakte pdf.

Bedankt.

0
Met welk deel heb je problemen?
toegevoegd de auteur Joe White, de bron

1 antwoord

om te beginnen, maak een FolderBrowserDialog om de hoofdmap te krijgen. U kunt ook een tekstvak maken waarin u de mapnaam plakt (minder de voorkeur omdat de eerste methode u een betere foutafhandeling geeft)

Zie How to: Iterate via een mapstructuur om door te voeren. Om het bestandstype te vinden, vinkt u System.IO.FileInfo.Extension aan voor elk bestand dat u doorloopt. Voeg die toe aan de lijst met de gegevens die u nodig hebt. (hint, maak een lijst van objecten waarin uw object de gegevens weergeeft die u nodig hebt, zoals het pad, het type enz., ...). Als het een avi is, gooi het dan niet in de lijst, maar flash in plaats daarvan een waarschuwing (messagebox?).

Vanaf hier wordt de oorspronkelijke vraag wazig. Wat heb je precies nodig in de pdf. Alleen de bestandsnamen en locaties of wil je eigenlijk de feitelijke inhoud van het bestand in pdf gooien?

0
toegevoegd
Einddoel is dat alle bestanden in de map/submap worden gecombineerd tot een (* .pdf). Ook kan dit worden gedaan in formulieren/tekstvak of alleen in console.write
toegevoegd de auteur vBunny, de bron
Nog andere aanbevelingen alstublieft?
toegevoegd de auteur vBunny, de bron