Weergave vanuit db bevolken

Gemeenschap!

Ik heb selectie Views, gebaseerd op lijsten, die de gebruiker kan selecteren. Uiteindelijk bereiken ze dat ze een definitieve selectie zijn die hen naar een weergave brengt die altijd hetzelfde is, maar gevuld met informatie van db (sqlite op dit moment, maar ik ben bereid om xml te gaan).

Probleem:

Hoe kan ik dezelfde weergave opnieuw gebruiken en deze vullen met de db-info op basis van gebruikersselectie/invoer?

Ik heb geen code nodig, slechts enkele architecturale suggesties/richtlijnen over hoe ik een enkele weergave opnieuw kan gebruiken om aan alle verzoeken tegemoet te komen.

Ik ben me ervan bewust dat dit erg breed lijkt, dus vragen kunnen me helpen dit te beperken.

Bedankt voor elke input.

EDIT 1

Mijn applicatie is in feite een aantal lijsten, allemaal gevuld door dezelfde db.

D.W.Z. View1 = list1, gebruiker maakt selectie, ga naar View2 = list2 (zelfde db) en vervolgens maakt de gebruiker een selectie, ga naar COMMONView (zelfde eindaanzicht voor alle selectiepaden) - ingevuld met db-informatie op basis van selecties.

Dus - Nu is de vraag tweeledig:

1) Hoe houd ik een verbinding open voor meerdere weergaven?

2) Hoe het eindbeeld te vullen met informatie van de db?

0

1 antwoord

Vraag je je af hoe je 1) gegevens van de server kunt krijgen of 2) die resultaten kunt blijven toevoegen aan één instantie van een bepaalde widget?

1) is de door de gebruiker geïnitieerde gebeurtenis de vraag? of hoe om gegevens van de server op te halen?

2) een triviale manier is om een ​​enkele verzameling op een centrale locatie als [Bindable] te laten declareren en laat deze de gegevensprovider van je widget (s) zijn.

Als ik dicht bij het merkteken raak, laat het me weten en ik zal proberen dichterbij te komen.

0
toegevoegd
Bedankt voor de invoer @digasse. Ik zoek iets dichter bij # 2. Ik wil dat mijn applicatie een aantal lijsten is, allemaal gevuld door een db. D.W.Z. View1 = list1, gebruiker maakt selectie, ga naar View2 = list2 (zelfde db) en vervolgens maakt de gebruiker een selectie, ga naar COMMONView (zelfde eindaanzicht voor alle selectiepaden) - ingevuld met db-informatie.
toegevoegd de auteur SQLiteNoob, de bron