Zelfstudies over het converteren van de normale weergave naar GLSurfaceView

Ik heb ervaring met het programmeren van zowel opengl als het gebruik van de Android-sdk, maar ik heb opengl nooit in android gebruikt en ik heb een project dat alleen gewone views en canvases gebruikt om alle tekeningen te maken. Dat was goed totdat we begonnen met het in de praktijk brengen van de app, waarbij er mogelijk 40 of meer bitmaps tegelijk op het scherm zweefden en de app SLOWS DOWN zelfs op nieuwere testhardware zweeft.

Ik weet dat ik openGLs, de ndk of een GLSurfaceView kan gebruiken, maar ik zou graag willen weten van de community:

Zijn er zelfstudies of materialen die zijn bedoeld om een ​​bestaande weergave te converteren naar een GLSurfaceView ?

Ik denk dat als ik opengl in een GLSurfaceView gebruik, ik een mooie prestatieverbetering krijg. De aangepaste weergave die ik wil herschrijven, is vrij eenvoudig, maar ik had moeite om de code GLSurfaceView uit te breiden en er de Renderer voor te maken. Alles kwam zwart uit, behalve toen ik het allemaal transparant maakte en hoe dan ook, je kon niets zien.

Dus als iemand mij het "Lees de documentatie" -antwoord kan besparen en mij een handleiding wil geven die me drie dagen leestijd zou besparen, zou ik dat graag op prijs stellen :)

2
Jammer dat je iedereen stumped, je vroeg alleen de vraag waar ik naar op zoek was!
toegevoegd de auteur pilcrowpipe, de bron
kijk gewoon op deze link. het bevat een voorbeeldcode met GLSurfaceview.its die nuttig voor u is .. hariandroid.wordpress.com/2013/07/09/hellip;
toegevoegd de auteur harikrishnan, de bron

1 antwoord

You should try this tutorial: Android Lesson One: Getting Started

1
toegevoegd