Android-dialer-app op achtergrond aanroepen?

Mijn professor heeft me de volgende opdracht gegeven:

Het scherm ziet er als volgt uit van boven naar beneden:

  • Een bovenste balk met in het midden het gebelde telefoonnummer
  • Een balk met in het midden de string "Bellen ..." terwijl het telefoonnummer van de bestemming wordt gebeld. Wanneer de ontvanger antwoordt, moet dit bericht verdwijnen en moet een timer op zijn plaats worden weergegeven met minuten en seconden. De tijd zou seconden moeten aangeven. De timer moet worden opgemaakt als MM: SS, waarbij MM de minuten zijn, terwijl SS de seconden zijn. Wanneer het gesprek eindigt, moet er een kort bericht "Bel beëindigd" in deze balk verschijnen voordat de oproep wordt beëindigd.
  • Een knop met het label "Einde oproep". Wanneer deze knop wordt ingedrukt, wordt het gesprek beëindigd. Deze knop kan op elk moment tijdens het telefoongesprek worden gebruikt.

OK, dus dat zijn de vereisten voor de softwarespecificatie. Het is duidelijk dat, omdat dit een schoolproject is, ik niet wil dat het antwoord wordt gegeven. Wat ik wel wil weten, is hoe ik dit probleem moet aanpakken door een telefoongesprek te starten en over te stappen naar mijn eigen activiteiten? Als ik een intentie maak, roept het dan de dialer-applicatie niet op? Is er een manier om de dialer-applicatie op de achtergrond te plaatsen en op mijn activiteit te blijven?

Ook dacht ik dat het niet mogelijk was om een ​​Android-telefoongesprek handmatig te beëindigen, met uitzondering van de ingebouwde dialer?

1
Jay, je vraag is erg breed. Je hebt meerdere vragen die je stelt en wat niet. De volgende keer om dingen te beperken tot een enkele, gerichte vraag. Gewoon wat advies voor de toekomst. (dat gezegd hebbende, ik was niet degene die je heeft gestemd).
toegevoegd de auteur Kurtis Nusbaum, de bron

1 antwoord

Als ik een intentie maak, roept hij dan de dialer-app niet op?

Er zijn verschillende Intents om de telefoon te kiezen en een telefoonnummer te bellen. De eerste roept de dialer op. De laatste roept het in-gesprek scherm op.

Is er een manier om de dialer-applicatie op de achtergrond te plaatsen en op mijn activiteit te blijven?

AFAIK, er is geen manier om dit te doen dat officieel wordt ondersteund. Hiervoor zijn verschillende hacks.

Ik dacht dat het niet mogelijk was om een ​​Android-telefoongesprek handmatig te beëindigen, met uitzondering van de ingebouwde dialer?

Hetzelfde - AFAIK er is geen enkele manier die officieel wordt ondersteund, maar er is minstens één hack voor, maar het gebruikt technieken (reflectie om bij niet-SDK-klassen te komen) die dus geen goed idee.

Als dit nu een Android Firmware-cursus is, verandert het verhaal vermoedelijk. Gezien de aard van je vraag, neem ik aan dat dit een cursus is over het bouwen van apps met de SDK. In dat geval is het zeker mogelijk om te doen wat je professor wil, en er zijn apps op de markt die dit doen, het is niet precies wat ik een geweldig voorbeeld van professionele Android-applicatie-ontwikkeling zou noemen.

3
toegevoegd