Waarom is er een marge op deze links? CSS

Here's the JSFiddle: http://jsfiddle.net/bozdoz/k2enx/

Marge voor #topLinks a is ingesteld op 0, dus ik zie niet in waarom er een spatie tussen de links is. Ik heb de achtergrond op rood gezet zodat je de marges kunt zien.

enter image description here

Ik wil de blauwe verticale lijnen tussen de ankerelementen verwijderen. Ik heb dit al eerder gedaan, maar ik kan het om deze reden niet lukken om het in deze omstandigheid te laten werken. Suggesties?

1

1 antwoord

Het is geen marge, het is een spatie. Omdat de links inline elementen zijn, wordt elke witruimte ertussen omgezet in een enkele spatie. Verwijder nieuwe regels tussen de links:

HomeProfessionabout
3
toegevoegd
Alle inline-elementen worden beïnvloed. Als u de opmaak verwijdert, wordt dit duidelijk (u zou niet willen dat de pagina "HomeProfessionabout" bevat).
toegevoegd de auteur JJJ, de bron
Nee, ik bedoel dat als je </> geen nieuwe regels hebt, ze samenvloeien. Elke witruimte voegt een spatie tussen hen toe.
toegevoegd de auteur JJJ, de bron
Wauw. Ik wist dat het een gemakkelijke oplossing moest zijn. Ik wist niet dat de nieuwe regels het document zouden beïnvloeden. Is dit alleen van invloed op ankertags?
toegevoegd de auteur bozdoz, de bron
Ik weet niet zeker of dat het duidelijk maakt. Het feit dat ze samengaan zonder formatteren doet me denken dat de nieuwe regels onbelangrijk zijn. Wanneer beïnvloeden de nieuwe regels het? Wanneer ik opvulling toevoeg?
toegevoegd de auteur bozdoz, de bron
Ah. Ja dat zie ik. Sorry voor de verwarring. Nooit geweten dat nieuwe regels HTML beïnvloedden. Heeft iets nieuws geleerd. En bedankt! :)
toegevoegd de auteur bozdoz, de bron