Datagrid-schuifbalk werkt niet meer

Wanneer ik de app start, werkt de verticale schuifbalk zoals verwacht. Wanneer ik echter een nieuwe regel/rij toevoeg, verschuift de balk (het besturingselement dat op en neer moet gaan op de schuifregelaar) niet. Met het muiswiel kan ik op en neer scrollen door de lijst met rijen en kan ik op de pijlen omhoog en omlaag klikken. Dus de schuifbalk werkt, maar niet zoals verwacht. Het besturingselement moet op en neer schuiven, zoals in het begin, maar na het toevoegen van die nieuwe regel is dit niet het geval.

Ik hoop dat dat duidelijk genoeg is, ik heb veel zaken opgezocht om dit eigenaardige gedrag te vinden, maar was niet succesvol. Hier is de XAML, gedeeltelijk, zoals het nu is: 
 


Bedankt!

2

1 antwoord

Ik heb dit probleem kunnen oplossen. Het probleem was dat er code was die ik lang geleden had geïmplementeerd, in een EndEdit-routine (hier gevonden: EndEdit-equivalent in wpf ), die op de een of andere manier dit grillige gedrag veroorzaakte in mijn datagrid-schuifbalk.

Nadat ik deze code had verwijderd, werkte mijn schuifbalk zonder problemen. Toen moest ik natuurlijk een manier onderzoeken om de gegevens in tekstvakken op te slaan zonder EndEdit te gebruiken, maar dat is een heel ander onderwerp dan deze vraag.

1
toegevoegd