Android In/Out geanimeerde overgangen zonder ViewFlipper

Ik heb dus een ActivityGroup en wil graag de overgang tussen de kinderactiviteiten animeren. Op dit moment heb ik een "slide-in-from-left" -animatie in xml die ik aan het laden ben via AnimationUtils.LoadAnimation.

Dit animeert echter alleen de binnenkomende activiteit. Ik zou de huidige activiteit aan de linkerkant tegelijkertijd willen verschuiven. Ik heb dit met een ViewFlipper kunnen bereiken, maar voor dit project is het niet logisch om deze methode te gebruiken.

Wat zijn mijn opties?

1

1 antwoord

ActivityGroup is verouderd. Gebruik in plaats daarvan fragmenten . Het animeren van fragmenten is eenvoudig. Gebruik gewoon de setTransition -functie bij het wisselen tussen deze . Als u zich ontwikkelt voor een API-niveau van minder dan 11, gebruikt u het ondersteuningspakket voor Android .

2
toegevoegd
Ja, sorry. Ik ben vergeten het Android-ondersteuningspakket te noemen.
toegevoegd de auteur Kurtis Nusbaum, de bron
Bedankt, maar ik moet dit compatibel hebben met oudere versies van Android. Zijn fragmenten niet alleen van toepassing op API 11+?
toegevoegd de auteur Arjun, de bron
Heel erg bedankt. Ze moeten dit echt vermelden in de Fragments-handleiding die je hebt gekoppeld aan ...
toegevoegd de auteur Arjun, de bron
voeg gewoon de compatibiliteitsbibliotheek toe aan uw project, ook wel ondersteuningsbibliotheek genoemd. developer.android.com/sdk/compatibility-library.html
toegevoegd de auteur caguilar187, de bron