kan R.anim niet krijgen in mijn project

Ik ben begonnen met het programmeren van Android en ik probeer wat animatie te maken in mijn activiteit. maar alle verwijzingen gebruiken interpolators en bestanden uit de res/anim-map die ik in mijn project niet kan vinden. Ook, wanneer ik R.anim gebruik, krijg ik een foutmelding dat het niet bestaat.

Is er een API om te downloaden?

Dank je

3

6 antwoord

Ik had hetzelfde probleem en geen van de bovenstaande oplossingen werkte. Uiteindelijk heb ik het laten werken door ernaar te verwijzen als android.R.anim zoals uitgelegd hier .

6
toegevoegd
Bedankt dat deze oplossing voor mij werkte, maar ik heb uiteindelijk mijn eigen "res/anim" -map in mijn project gemaakt en de animatiebestanden gekopieerd die ik nodig had om in mijn project te gebruiken vanaf de Android SDK-locatie, omdat ik een aangepaste duur in de bestanden wilde gebruiken .
toegevoegd de auteur GraSim, de bron

U moet het R-bestand importeren. U zou iets als hieronder in de importlijst van uw klassenbestand moeten zien.

import .R
5
toegevoegd
Het werkt nu goed. Bedankt :) maar een idee waar de interpolatorbestanden vandaan komen? nogmaals bedankt
toegevoegd de auteur wassim, de bron

Gelijksoortig probleem gehad, maar toegang kon krijgen tot alle andere R. * locaties, maar niet anim .

Problem was with an anim xml file missing: xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android"

Niets in IDE heeft een fout gedetecteerd. Ik hoop dat dit iemand anders helpt.

2
toegevoegd

Nee, R-bestand is geen enkele API. Het is een bestand dat is gegenereerd door het Android-buildsysteem uit bestaande bronnen. Als u bepaalde specifieke verwijzingen naar bronnen niet kunt vinden, betekent dit dat deze bronnen niet bestaan. Je moet ze plaatsen waar ze horen. Lees meer over het verstrekken van bronnen voor uw toepassingen.

0
toegevoegd

In mijn geval was er nog een andere reden waarom mijn R.anim.shake niet werd herkend. Het was omdat mijn project is onderverdeeld in 2 modules ( app en library ). Ik heb het animatiebestand ( shake.xml ) in de module app geplaatst toen ik probeerde ernaar te verwijzen vanuit de module library . Door het shake.xml -bestand naar library/src/main/res/anim te verplaatsen, is het probleem opgelost.

0
toegevoegd

Geen api. Je configuratie is op de een of andere manier fout. Voeg een code toe, eventueel een screenshot van uw projectbrowser, zodat we de map-/bestandsstructuur kunnen zien.

0
toegevoegd