Gegevens weergeven via tabelindeling (Android)

Ik heb 2 kolommen met gegevens in mijn database in de Android-app. Ik wil deze gegevens weergeven via een tabelindeling in mijn toepassing. Help me alstublieft.

Ik heb bijvoorbeeld employeename en department coulmns in de database. Ik wil deze gegevens ophalen en weergeven in een tabelindeling zoals een tabel met twee kolommen. Eén zijde werknaam en volgende kolom hun respectieve afdeling in mijn Android-applicatie.

0

1 antwoord

Tenzij u wilt dat de gebruiker interactie heeft met de tabel, kunt u de webview gebruiken en de tabel html laden. Voordeel van deze methode is dat je het net zo luxe kunt maken als je wilt.

Als u interactie met de tabel wilt, kunt u best listview gebruiken met aangepaste rijlay-out, of zou gridview ook werken.

1
toegevoegd
@NishaWilson Als je mijn antwoord hebt gebruikt, stem je dan toe en accepteer ik mijn antwoord door op te klikken en vinkje te markeren. Dat is hoe deze site werkt.
toegevoegd de auteur Tae-Sung Shin, de bron
hey bedankt .... ik heb de webview gebruikt en het is cool ....
toegevoegd de auteur Nisha Wilson, de bron
ik heb het gemarkeerd .... sinds ik er nieuw over weet, weet ik eigenlijk niet dat ik het moest doen .... hoe dan ook bedankt ..!
toegevoegd de auteur Nisha Wilson, de bron