struts2 passerende parameters

Nieuw bij Struts2.

  1. Ik heb een zoekcriteriaformulier (search1), waar ik dropdown-lijsten heb om in te dienen om een ​​resultatenpagina te krijgen (consolidatedreports.jsp).

  2. Op mijn resultatenpagina toon ik de gegevens van de zoekcriteria, maar ik heb ook een formulier bovenaan de resultatenpagina met zoek2-criteria om opnieuw in te dienen.

  3. Ik koppel mijn acties omdat de kop voor de resultatenpagina een waarde uit de zoek1-criteria nodig heeft om een ​​koerswaarde te bepalen.

Dit werkt

Vraag

  1. Nu wil ik dat de kop verandert wanneer ik het zoek2-formulier op de resultatenpagina gebruik.

  2. Hoe kan ik de waarden uit de zoekcriteria in search1 gebruiken en de waarden van search2 op de resultatenpagina overschrijven wanneer een gebruiker nieuwe criteria kiest om een ​​nieuw rapport op de resultatenpagina uit te voeren?

Ik ben bezig met het aanpassen van iemands code, zodat het zo gedaan moet worden.

Kan iemand een link voorstellen zodat ik wat informatie krijg?

0
ik kan uw vraag niet goed begrijpen. Kunt u deze anders formuleren en sommige jsp-code kan ook veel helpen
toegevoegd de auteur Umesh Awasthi, de bron

1 antwoord

verklaar uw vraag alstublieft ...

Gebruik de zoekcriteria en de waarde die u op uw eerste zoekpagina hebt ingevoerd ga naar uw actieklasse.

Daar moet je controleren wat je zoekcriteria zijn.

Op basis van de criteria worden uw codes voor het selecteren van waarden gedifferentieerd.

Dat is u moet gebruiken als anders als of een schakelaar voor elk geval op basis van uw criteria.

Vervolgens moet u in beide gevallen uw waarden binden aan een lijst (als het een codering aan de serverzijde betreft) en het besturingselement terugsturen naar de tweede zoekpagina.

Als het een client-side codering is, hoeft u alleen maar terug te gaan naar de tweede pagina.

In de tweede pagina bovenaan kunt u uw zoekvakken plaatsen zoals op de eerste pagina. dan kunt u de waarden uit de lijst halen en deze afdrukken, als het coderen aan de serverzijde is.

Als de codering aan de clientzijde de selectiewaarde voor criteria uit de actiepagina haalt, zoekt u de resultaten op aan de hand van uw berekeningen. print het..

dezelfde actieklasse kan ook worden gebruikt voor het zoekveld van uw tweede pagina ..

terwijl u het formulier indient, houdt u een verborgen veld bij dat de naam van uw pagina zal specificeren, zodat we kunnen bepalen welke zoekcriteria het afdrukresultaat zijn. Met die waarde kunt u ook uw headerwaarden wijzigen.

0
toegevoegd
Bewerk gewoon je vraag, specificeer wat je hebt gedaan, welke output je krijgt, etc. met behulp van enkele codefracties, etc.
toegevoegd de auteur Sarin Jacob Sunny, de bron
zie het bijgewerkte antwoord
toegevoegd de auteur Sarin Jacob Sunny, de bron
Ik was mijn acties aan het ketenen en dat was goed omdat ik een van de zoekcriteria van de eerste pagina nodig had om de titel voor de resultatenpagina te bepalen. De zoekcriteria op de resultatenpagina hadden nog steeds de waarden van de vorige pagina. Toen ik probeerde de waarden te wijzigen en opnieuw in te dienen, werden dezelfde waarden van de vorige pagina weergegeven. Het formulier kreeg niet de nieuwe waarden die ik heb geselecteerd.
toegevoegd de auteur user1046203, de bron