Hoe kan ik het originele bestandstijdstempel behouden bij het inchecken in subversion?

Zeer vergelijkbaar met Hoe kan ik het originele bestand [commit] timestamp behouden op Subversion? , maar ik ben geïnteresseerd in het behouden van de tijdstempel aan de commit-kant in plaats van het te verspreiden aan de kant van de checkout/update.

Ik controleer met name enkele (erg oude) bestanden zonder versiebeheer in mijn glanzende nieuwe SVN-installatie, dus ik zal alles op één plek hebben, maar ik wil dat hun tijdstempels de werkelijke gewijzigde tijden weergeven in plaats van de tijd die ik ze in de systeem (dat vrijwel hetzelfde zal zijn voor alle).

Zijn hier oplossingen voor? Ik heb de SVN-documentatie die online beschikbaar is, doorzocht en doorzocht, maar ik heb niets gevonden dat lijkt te doen wat ik wil.

4

1 antwoord

If I understand you correctly it appears that Subversion doesn't do that. Here's a long-running request for what appears to be what you want: Subversion issue

4
toegevoegd
Ah, bedankt voor de link naar het nummer van de uitgifte - het bevestigt wat ik vermoedde. Het lijkt echter alsof er geen alternatieve oplossing of oplossing is voorgesteld. Heeft u (of heeft iemand anders) er een?
toegevoegd de auteur Arkaaito, de bron
Ik weet het niet, ik heb hier nooit behoefte aan gehad. Misschien een aangepaste woning? Ik deed dat met 'svn propset originalmodifiedtime' 2001-12-31 21:40:34 "DoxygenMainpage.cs 'en pakte het vervolgens op met' svn propget originalmodifiedtime DoxygenMainpage.cs 'en het gaf de juiste waarde terug. Afhankelijk van de exacte behoefte kan dit dienen. Houd er rekening mee dat originele gewijzigde tijd een nieuwe, aangepaste eigenschap is en dat deze de naam kan hebben die u wenst. U leest mogelijk over aangepaste eigenschappen en overweegt deze bedrijfsinitialen te geven: oorspronkelijke gemodificeerde tijd om naambotsingen te voorkomen. Like 'att: originalmodifiedtime'
toegevoegd de auteur james, de bron