tandwielversienummer verhoogt automatisch de rails

Sprockets heeft een configureerbaar versienummer. Is er een goede manier om het automatisch te laten toenemen bij elke compilatie? Of elke inzet?

# application.rb
# Version of your assets, change this if you want to expire all your assets
config.assets.version = '1.0'
1
Waarschijnlijk niet, want dat is niet het punt van het versienummer. Activa die veranderen zullen automatisch hun vingerafdruk laten veranderen, busting en caching die mogelijk plaatsvindt.
toegevoegd de auteur meagar, de bron

1 antwoord

Het is niet nodig om dit nummer te gebruiken, tenzij u expliciet de vingerafdruk wilt wijzigen van items in de pijplijn die NIET zijn gewijzigd. U kunt dit doen om externe caches te dwingen alle activa waarnaar in uw HTML wordt verwezen opnieuw op te halen.

Dit kan handig zijn als u een upstream-cache (zoals vernis) hebt die u om de een of andere reden opnieuw wilt inventariseren.

Onder normale omstandigheden zal de pijplijn de vingerafdruk van elk bestand wijzigen wanneer de inhoud van de bestanden verandert (zelfs voor binaire bestanden zoals afbeeldingen).

1
toegevoegd
Hoe ik het gebruik, is behoorlijk uniek: een mobiele phonegap-app die ajax-verzoeken laadt. In elk verzoek neem ik de activaversie op en laad ik de hele pagina opnieuw als de zaken verouderd zijn. Van wat u zegt, zou het juiste ding om hier te doen eenvoudig zijn om in te tikken op de parameter die kettingwielen als parameter aanmaakt voor application.js. Ik zal daar naar moeten kijken.
toegevoegd de auteur Peter Ehrlich, de bron