Gepubliceerd blog Post Inherit's Multisite WP Favicon

Wanneer een onderliggende site op mijn Wordpress Multisite een blogpost publiceert op Google+, wordt het overgeërfd als het favicon van de hoofdouderblog, ook al is er een onderliggende favicon aanwezig. Is er een speciale metatag of gewoon niet mogelijk met de publicatiefunctie van Google?

Opmerking: kinderblogs zijn op deze manier ingesteld

Hoofddomein: domain.com Child Blog 1: blog.clientdomain.com Child Blog 2: blog.clientdomain2.com enz…

Favicon metatag:

<link type="image/x-icon" href="http://blog.clientsite.com/wp-content/themes/theme-name/favicon.ico" rel="shortcut icon">

Update: Als de enige oplossing is om het favicon op de hoofdblog te verwijderen, sta ik open voor de oplossing.

0

1 antwoord

het hangt af van hoe je WordPress multisite-instellingen hebt. De favicon-service die Google+ gebruikt, werkt alleen met favicons die zich bevinden op http://{domain}/favicon.ico. Het zoekt niet naar de snelkoppelingslink die u hierboven vermeldde. Dus als u subdomeinen voor uw sites gebruikt, kunt u voor elke site onafhankelijke favicons hebben. U moet er alleen voor zorgen dat ze toegankelijk zijn via /favicon.ico (of dat deze URL verwijst naar waar de site zich bevindt). afbeelding leeft eigenlijk). Als u submappen gebruikt voor uw sites, is er geen eenvoudige manier om dit nu te repareren.

1
toegevoegd