Connection_Abandoned_By_ReqQueue Problems

Ik heb dit vreemde probleem. Ik heb 3 sites die exact dezelfde code gebruiken. Ze zitten allemaal op dezelfde dedicated server en hebben allemaal hun eigen app-pool. Het is de Windows 2008 R2-server. Een van de sites houdt om de paar uur het probleem Connection_Abandoned_By_ReqQueue. Nogmaals, dezelfde code op alle 3 sites, maar er is er maar één die tegenkomt. App-pool heeft standaardinstellingen.

Ik las dat ik de Microsoft Debug Diagnostics-app moest gebruiken en ik installeerde deze op mijn dev-machine om ermee te spelen en geen van de rapporten toonde niets herkenbaar (.NET) dus als het hetzelfde is op de server, weet ik niet zeker hoe zal me helpen het probleem op te sporen.

Wat is het beste om de oorzaak van deze Connection_Abandoned_By_ReqQueue-fouten te achterhalen? Ik heb gelezen dat veel dingen dit kunnen veroorzaken, wat niet helpt.

16
Buil. Hetzelfde probleem hier. Hoe is uw probleemoplossing verlopen?
toegevoegd de auteur anon, de bron
Ik vind dat je je antwoorden moet accepteren als je hulp van anderen wilt ...
toegevoegd de auteur Cristiano Santos, de bron
Ik heb precies hetzelfde probleem. 2 Server dezelfde code. One Server doet iets. Heb je ooit antwoorden ontvangen?
toegevoegd de auteur Travis, de bron

3 antwoord

Ik vond deze site: http://blog.leansentry.com/the-server-logs-you-need-to-know-to-fix-any-iis-aspnet-error/ waarin wordt uitgelegd waar de IIS-fouten zich voordoen kan gevonden worden.

Belangrijk is dat deze foutmelding specifiek is voor Vista en Windows 2008. Andere mensen hebben hetzelfde probleem ontmoet en verschillende oplossingen gevonden:

Zonder meer informatie kan ik geen enkel antwoord op uw vraag vinden, behalve alleen al het bovenstaande proberen.

6
toegevoegd

Ter verduidelijking aan andere lezers - de fout Connection_Abandoned_By_ReqQueue is vastgelegd in het IIS HTTP-foutlogboek (onder % SystemDrive% \ Windows \ System32 \ LogFiles \ HTTPERR )

Andere mogelijke oorzaken zijn de uitzonderingen voor Stack Overflows en Access Violation, die moeilijk op te sporen zijn omdat de standaard fout/uitzondering-verwerkingscode en registratie van de app kunnen worden overgeslagen.

Zorg ervoor dat u ook het toepassingslogboek bekijkt in Logboeken. Met een beetje geluk registreert elke fout een toepassingsfout en als het W3WP-proces crasht, kan een crashmelding van Windows Foutrapportage worden vastgelegd.

Hier is een voorbeeld van een Stack Overflow ( 0xc00000fd )

Faulting application name: w3wp.exe, version: 8.5.9600.16384, time stamp: 0x52157ba0
Faulting module name: clr.dll, version: 4.0.30319.34209, time stamp: 0x5348961e
Exception code: 0xc00000fd
Fault offset: 0x00001ffb
Faulting process id: 0x3918
Faulting application start time: 0x01d2398c5d2febfc
Faulting application path: C:\Windows\SysWOW64\inetsrv\w3wp.exe
Faulting module path: C:\Windows\Microsoft.NET\Framework\v4.0.30319\clr.dll
Report Id: a796f4a2-a581-11e6-80eb-0050569051a9
Faulting package full name: 
Faulting package-relative application ID: 

De WER Crash Dump-record in het toepassingslogboek toont u waar u de dump kunt vinden ( Deze bestanden zijn mogelijk hier beschikbaar: C: \ ProgramData \ Microsoft \ Windows \ WER \ ReportQueue ) die u vervolgens kunt gebruiken onderzoek met een debugger zoals WinDbg.

2
toegevoegd

Het lijkt erop dat de verlaten verbinding te maken heeft met pooling van verbindingen en/of IIS Application Pool Recycling of een instelling die u hebt in de geavanceerde instellingen van de Toepassingsgroep. Periodieke fouten klinken alsof IIS binnenstapt om ontwikkelaarscodefouten op te ruimen in mijn ervaring.

Het is niet duidelijk in uw vraag of deze toepassingen op afzonderlijke servers worden uitgevoerd of dat elke server exact hetzelfde besturingssysteem is.

1
toegevoegd