Hoe eenvoudig is het om bulk op maat gemaakte .NET MicroFramework-compatibele kaarten uit China te bestellen?

Ik begin .NET MicroFramework te ontwikkelen met Netduino. Mijn software is niet rebotisch georiënteerd, ze zijn meestal gerelateerd aan het reproduceren van video en aanverwante zaken. (Ik weet dat ik voor het reproduceren van video krachtigere processors nodig heb dan Netduino, maar ik gebruik het nu om te studeren).

Maar één ding dat ik in mijn hoofd heb, is: als ik geweldige software kan ontwikkelen die waarde aan de hardware verzamelt en ik erin slaag om een ​​product te maken, hoe kan ik het commercieel haalbaar maken? Ik kan geen Netduino-microcontrollers binnen mijn producten verzenden vanwege mogelijke licentiekwesties en vooral: prijs.

Ik zou een bedrijf moeten bestellen om platen voor mij te produceren en te assembleren, en dan zou ik mijn software invoegen en distribueren. Ik denk dat de perfecte plek voor dit bedrijf in de wereld China is.

Het probleem is: hoe haalbaar is dit? Als ik een bord ontwerp, zal er een bedrijf zijn dat voor mij kan bouwen voor een betaalbare prijs? Hoeveel goedkoper is het dan een Netduino-bord van een derde partij?

Heel erg bedankt voor enig inzicht

0
Er is een reden waarom microcontrollers met .NET niet zijn blijven hangen. Als u zich nog in de ontwikkelingsfase bevindt, zou dit een goed teken moeten zijn dat u iets verkeerd doet en andere, meer haalbare alternatieven moet overwegen.
toegevoegd de auteur Natalie Weizenbaum, de bron
Netduino zelf is open-sourcehardware op basis van een ARM 7-microcontroller. Afhankelijk van hun licentie zou je mogelijk een huis in China kunnen vinden dat ervoor zou kunnen zorgen dat het exacte bord tegen lagere kosten wordt gevuld dan de retailnetduinos als je het in volume doet.
toegevoegd de auteur grawity, de bron

2 antwoord

Bijna elk bord van GHI electronics heeft schema's en sommige hebben ook een PCB-layout beschikbaar.

U kunt zoeken naar een netfm-oplossing met één chip zoals de USBIZI (dat is een NXP LPC2388-micro), en begint daar ...

3
toegevoegd
Idem met Netduino.
toegevoegd de auteur kenny, de bron

1 - Koop alles wat je kunt. Als u een module van een ander bedrijf kunt kopen, zijn er misschien enkele zeer dwingende redenen waarom u de ontwerptijd, het risico, de voorraad en de kosten voor het vervangen van de garantie wilt.

2 - Lokaal prototype, winkel wereldwijd. Koop prototypes dicht bij huis. Tijdzones zijn gemakkelijker om mee om te gaan, je kunt de fabriek bezoeken als er dingen misgaan en er zijn geen importbelastingen. Als lokaal kopen niet langer voldoet aan uw marges, kijk dan naar een wereldwijde leverancier. Kijk naar bedrijven die kant-en-klare oplossingen aanbieden.

3 - Prijs. Wanneer u een nieuw project start en uw BOM-kosten 3-5 keer niet kunt opschrijven, moet u echt kijken of het bedrijf levensvatbaar is.

1
toegevoegd