Heb ik de batterij nodig om aanwezig te zijn als een notebook is aangesloten via de auto Universal Laptop Power Adapter?

Ik ga vakantie en ik wil mijn oude Acer gebruiken. De batterij gaat ongeveer 10 minuten mee als deze niet op het stopcontact is aangesloten.

Als de notebook is aangesloten via de auto Universal Laptop Power Adapter kan ik verwachten dat deze werkt zoals deze was aangesloten op een gewone stopcontact bij mij thuis?

Of kan de accu van de auto de accu alleen opladen?

1
Off topic vraag, denk ik. Het is beter voor SuperUser. In ieder geval heeft Steven gelijk, je kunt het gebruiken, ik deed het ook.
toegevoegd de auteur clabacchio, de bron

1 antwoord

Omdat het een "adapter" wordt genoemd, kunt u verwachten dat u de laptop kunt gebruiken wanneer deze is aangesloten, anders zou hij waarschijnlijk een "oplader" worden genoemd. Ik denk niet dat het schadelijk is om het te proberen. Als het een goede adapter is, zou uw laptop moeten kunnen werken zolang hij op de adapter is aangesloten (motor draait).

3
toegevoegd
Nou, ik denk dat het beter is om te vragen dan alleen maar proberen of je 'werkoplossing' nodig hebt voordat je naar de vakantie gaat en daarvoor iets doorhebt dat ik waarschijnlijk nooit meer zal gebruiken. Bedankt voor je antwoord. Klinkt goed.
toegevoegd de auteur barrymac, de bron