Hoe het signaal via de SMA-connector in de Spartan 3E Starter Kit wordt uitgevoerd

Ik wil een signaal uitvoeren via de SMA-connector die beschikbaar is op de bord met Spartan 3E-startset . Kan iemand me begeleiden hoe het moet?

0
Vraag moet worden gesloten als er geen details van het bord zijn opgegeven!
toegevoegd de auteur Mark Biek, de bron
Ik heb de documentatie die beschikbaar is bij de kit doorgenomen en het lijkt erop dat die informatie ontbreekt. Ik heb de VHDL-code al geschreven die het signaal genereert. Ik moet alleen de uitvoer instellen op de SMA-connector. Ik denk dat er een zeker register zou zijn dat gebruikt zou moeten worden om de output via de SMA mogelijk te maken. Helaas, ik weet niet hoe ik het moet doen en ik kan het ook niet vinden.
toegevoegd de auteur cbeleites, de bron
toegevoegd de auteur cbeleites, de bron
Een koppeling naar het datablad of de gebruikershandleiding zou helpen. En wat heb je al geprobeerd en op welke manier werkte het niet?
toegevoegd de auteur The Photon, de bron
Heb je een schema van het bord?
toegevoegd de auteur The Photon, de bron

1 antwoord

There is only one Spartan 3E Starter Kit Board. The PDF is below. http://www.xilinx.com/support/documentation/boards_and_kits/ug230.pdf

Van de PDF:

"Met de SMA-connector kan een externe klokbron een van de globale klok van de FPGA aansturen ingangen. Als alternatief kan de FPGA een krachtige klok leveren aan een ander bord via de SMA-connector. Zie hoofdstuk 3, "Klokbronnen", voor aanvullende informatie. "


NET "CLK_50MHZ" LOC = "C9" | IOSTANDARD = LVCMOS33 ;
NET "CLK_SMA" LOC = "A10" | IOSTANDARD = LVCMOS33 ;
NET "CLK_SMA" LOC = "A10" | IOSTANDARD = LVCMOS33 ;

Afbeelding 3-2: UCF-locatievoorzieningen voor klokbronnen


Het UCF-bestand is hoe je een signaal instelt op een pin. Is dit de info die je mist?

5
toegevoegd
Het gedeelte over "Klokbronnen" is voor het genereren van de klok en het instellen van deze via de SMA-aansluiting of het maken van een externe klok en deze als invoer voor de FPGA via SMA te bieden. Er wordt niet vermeld hoe een gegenereerd signaal via SMA-connector op de uitgang kan worden ingesteld.
toegevoegd de auteur cbeleites, de bron
Blz. 21 - SMA bevindt zich op FPGA Pin A10. Als uw signaalnaam foo is, moet uw UCF NET zijn "foo" = "A10" | IOSTANDARD = LVCMOS33;
toegevoegd de auteur Scott Biggs, de bron