Het Arduino-voorbeeld Knippert niet na het uploaden van de eclips

Ik ben net begonnen met mijn eerste Arduino-project. Ik probeer het Blink-voorbeeld uit. Ik heb de eclipse voor arduino 1.0 opgezet en de code compileert zonder fouten (zowel lib-project als knipperproject). Ik heb de tutorial gebruikt op: http://arduino.cc/playground/Code/Eclipse Wanneer ik de code upload naar het bord met de uploadknop, zegt avrdude dat de upload geslaagd is, maar de code wordt nooit uitgevoerd. Ik gebruik een ongewijzigde knippercode die wordt geleverd met een extra hoofd() om het init, de setup en de lus te sequensen.

Wat mis ik? Kan iemand me helpen?

Edit: Here is the code I am trying to run. It is the eclipse blink project linked at the end of the tutorial above. Link: https://github.com/ricovangenugten/Arduino-Blink-Eclipse-Project/tree/master/Blink

0
"met een extra hoofd ()" ... Dus je hebt 2 hoofdgerechten?
toegevoegd de auteur Binarytales, de bron
Ik ben nog steeds onduidelijk over wat je hebt gedaan. Het klinkt alsof je zegt dat de originele code werkt, maar als je het verandert, werkt het niet meer. Als dit het geval is, bewerk de vraag om de code toe te voegen die u toevoegt.
toegevoegd de auteur Binarytales, de bron
Heb je geprobeerd om na het laden van de code op reset te drukken op het bord?
toegevoegd de auteur Gangnus, de bron
Het werkt als ik de code upload met behulp van de arduino IDE. Wanneer ik een hoofdfunctie toevoeg om de code te rangschikken in eclipse IDE, werkt deze niet. Mijn bibliotheek ArduinoCore heeft geen hoofdfunctie.
toegevoegd de auteur Stephen, de bron
Ook ik ben tot de conclusie gekomen dat het een milieu-ding is. Wat ik niet heb kunnen achterhalen, is hoe ik de eclips-IDE-opstelling kan debuggen. Ik heb de instellingsinstructies voor eclips gevolgd, maar het enige dat ik niet kon achterhalen, waren de aanbevolen versies van Winavr, Eclipse, enz. Ik ging met de nieuwste versies. Dat kan een reden zijn waarom de setup niet werkt voor mij.
toegevoegd de auteur Stephen, de bron
Eclipse-gebruiker hier. De Arduino IDE doet veel achter de schermen, een daarvan is om een ​​hoofdfunctie te leveren die 1) een vooraf ingestelde systeem-init() -functie, 2) de setup-functie() van de gebruiker en 3) lussen via de lus van de gebruiker aanroept() functie. Eclipse werkt net als elke andere omgeving: het compileert en linkt alleen wat u levert (inclusief alle bibliotheken waar u naar verwijst). Net als bij andere C/C ++ -omgevingen is main() een door de gebruiker geleverde functie. Dat zou de eerste functie zijn in de gekoppelde code, die niet nodig zou zijn bij het compileren in de Arduino IDE.
toegevoegd de auteur Ellie Kesselman, de bron
Als het enige verschil tussen werken en niet werken de omgeving is (en de juiste bijbehorende aanwezigheid al dan niet van uw hoofdfunctie ()), dan is het enige dat overblijft de mogelijkheid dat uw IDE- en eclipse-projectconfiguraties - inclusief de bibliotheken - mogelijk niet gericht op het systeem dat u denkt dat ze zijn. De logisch-naar-fysieke pentoewijzingen zijn verschillend, bijvoorbeeld tussen een mega2560 eerdere Arduinos gebouwd rond de 168 of 328 processors. Controleer uw configuraties. En zoek naar een knipperend signaal op een van de andere uitgangspennen.
toegevoegd de auteur Ellie Kesselman, de bron
@ user1159898: Het kostte me een tijdje om mijn omgeving operationeel te krijgen. Als ik u in de juiste richting kan helpen, neem dan via mijn profiel contact met mij op.
toegevoegd de auteur Ellie Kesselman, de bron
Werkt het als u het uploadt met Arduino IDE?
toegevoegd de auteur tim, de bron
Hallo, ik had hetzelfde probleem bij het gebruik van de AVR Studio.
toegevoegd de auteur Diashawn Bell, de bron

1 antwoord

Deze vraag is al een tijdje open en ik heb lang mijn hoofd krabben maar het werkte eindelijk een paar minuten geleden !!!

This is what finally worked for me: http://www.arduino.cc/playground/Code/Eclipse#Arduino_core_library In this tutorial, scroll down to "Arduino target reset for uploading" look under the Linux section for the following instructions: "Instead of using programmer stk500v1 with AVRdude, use programmer arduino and it creates the reset automatically. In the project properties, change AVR -> AVRDude, Programmer tab, Programmer configuration. Edit the existing one or add a new one."

Hoewel ik win7 x64 gebruik, werkte deze wijziging voor mij toen ik deze gebruikte met een baudrate van 115200.

1
toegevoegd