GeoPortal beheerprogramma

ik weet dat iedereen op deze site min of meer een geoportaal heeft opgezet om hun basiskaarten en analyse op lokaal of net voor hun werknemers of betrokken mensen in het net te tonen.

het is duidelijk dat er op het gis-platform veel gegevens en machines zijn voor het bedienen van alle verzoeken van mensen. als je alleen bent in je werk of meer kennis hebt van andere werknemers op dezelfde plek, is het de bedoeling dat er veel werk te doen is in je professionele businness als je je werk respecteert ...

omdat je van je werk houdt, meer werk doet zoals programmeren, ontwerpen of in kaart brengen, waarschijnlijk werk je niet. maar wanneer je midden in de nacht slaapt of met je favoriete vrienden samenkomt met een heimelijke manier om sth te doen. , dus op je speciale moment als een oproep over een baan je lastig valt of het walgt van je werk ...

op dit moment voor het beheren en beheren van de gis zoals alleen herstartservices als apache, nginx of iis; uw database is misschien opgezwollen; misschien werkt de afbeeldingsserver niet bla bla bla ... welke tools adviseer je me om niet alles maar meer te regelen in gis of voor gis .... heb je hier een open source tool voor ..

een programma met een database die de grootte van gegevens regelt, de servicestatus of ze herstart ...

bedankt voor je advies.... bedankt.

0
wat is je eigenlijke vraag?
toegevoegd de auteur Adam Ernst, de bron

1 antwoord

Voor controle en eenvoudige corrigerende maatregelen, kijk eens naar monit , het kan een lange weg gaan naar het houden van services en running.

1
toegevoegd