Hoe Eclipse voor gvSIG instellen?

Ik was bezig met het instellen van de ontwikkelomgeving voor GvSIG. Ik verwees naar https://confluence.prodevelop.es/display/WSS/GvSIG+Installation .

Tijdens het compileren van een eenvoudig programma staat er "extensielijst is leeg". In deze zelfstudie wordt niet uitgelegd hoe u extensies toevoegt in de extensiemap.

Is hun enige goede tutorial over het instellen van ontwikkelomgeving voor GvSIG of heeft iemand hier ervaring mee?

1

1 antwoord

Die handleiding is echt oud en verouderd.

Als u een gvSIG 1.x-werkruimte wilt instellen, kunt u this . Het is niet bijgewerkt voor 1.12 maar het proces is min of meer in orde.

Als je met gvSIG 2.0 wilt ontwikkelen, dan heb je twee situaties, het is niet hetzelfde om een ​​gvSIG-plug-in te ontwikkelen dan met de kern te werken. Voor het eerste geval hoeft u geen volledige werkruimte in te stellen met alle gvSIG-componenten.

Het startpunt voor gvSIG 2.0 dev docs is de snelstartgids . Omdat gvSIG 2.0 zich in een stabilisatieproces bevindt, kunnen de documenten enkele kleine fouten bevatten, dus het beste wat je kan doen, is je vragen stellen op de gvSIG-versie mailinglijst waar mijn collega's zeker zullen helpen bij eventuele problemen.

Succes!!

2
toegevoegd