Hoe pop-up bewerken met behulp van open lagen Tekstlaag?

Ik maak een kaart met ongeveer 1000+ punten met behulp van Openlayers. Als ik nu op het pictogram van een punt klik, verschijnt de beschrijving voor het punt in een pop-upvenster en om de pop-up te sluiten moet ik opnieuw op het pictogram van hetzelfde punt klikken. Is er een manier om de code hiervoor aan te passen, zodat ik op een knop Sluiten kan drukken of ik kan overal op de kaart klikken zodat deze pop-up weer wordt gesloten? Ik weet dat er een manier is als ik alleen een gewone pop-up gebruik, maar ik gebruik een laag Openlayers.layer.text.

var pois = new OpenLayers.Layer.Text( "Frequencies",
      { location:"./frequencyrange.txt",
       projection: map.displayProjection
      });
  map.addLayer(pois);

Ik gebruik deze code om de tekstlaag toe te voegen. Binnen het tekstbestand zouden de volgende kolommen zijn: lon lat title description icon iconSize iconOffset. Is er een andere kolom die ik moet toevoegen voor de pop-up? Ik heb een kolom geprobeerd die de grootte van de popup zou moeten wijzigen maar het werkte niet voor me. Dus tot nu toe heb ik de pop-up niet kunnen wijzigen behalve wat er in zit.

3

1 antwoord

Dit voorbeeld van OpenLayers toont een type pop-up met een knop Sluiten en gebruikt hetzelfde type laag, dus ik zou het niet moeilijk voor je moeten zijn om het aan je zaak aan te passen.

3
toegevoegd