Hoe voeg ik een omgekeerde kaart toe met de Google Maps API?

Is er een manier om een ​​kaart met de Google Maps API op een website te plaatsen, maar ondersteboven? Noord moet naar beneden zijn, en naar het zuiden. Is er een manier om het te doen? Ik moet die kaart echt op de kaart zetten en ik heb een heel snelle oplossing nodig.

2

3 antwoord

3
toegevoegd

De Google-tegels niet gebruiken. Je zou CSS-transformaties kunnen gebruiken om de kaart om te draaien, maar dat zal de interactie met muizen verstoren en de servicevoorwaarden schenden (toeschrijving aanpassen).

Ik raad aan om OSM-tegels te gebruiken en tegelcoördinaten om te draaien (aantal tegels ter wereld op een bepaald zoomniveau is 2 ^ zoom).

Ik heb een kleine bibliotheek geschreven om OSM als basiskaart te gebruiken, maak de wijziging door bovenstaande.

2
toegevoegd

Ja, het is mogelijk.

Het onderstaande was een expirement in map labs een tijdje terug, maar werkte binnen de basis Google maps en werd niet zichtbaar via de API. U kunt misschien achterhalen uit de G oogle Maps Labs-groep over hoe zij deed dit?

enter image description here

Merk op dat de labels nog steeds goed zijn.

I have seen other examples where people have rotated and flipped the map using CSS3

Met de rotatietransformaties kunt u willekeurig elementen omdraaien. Van   Natuurlijk verschilt dit weer van browser naar browser, daarom is het gemaakt   zin voor mij om een ​​bibliotheek plug-in te vinden die dat doet. Zachary Johnson   bouw er een van en gebruik dit samen met de Google Maps API   was vrij eenvoudig om een ​​roterende kaart te maken

enter image description here

If you flip the map using this method, you could always remove labels using the v3API styled layers.

2
toegevoegd