Open Source Extensies voor ESRI JSAPI?

Ik ben op zoek naar functionaliteit die verder gaat dan wat ESRI al biedt in de JSAPI. Bijvoorbeeld de mogelijkheid om de LOD weer te geven in een tooltip op de zoomknop. Het lijkt erop dat er een dojo + jsapi antwoord moet zijn op openlayers + geoext maar ik heb het niet gevonden.

Kan iemand mij verwijzen naar Open Source Extensies voor ESRI JSAPI?

3
Waarom niet kijken naar het gebruik van OpenLayers of Leaflet? Wat houdt je vast aan de JSAPI?
toegevoegd de auteur James Fee, de bron
Ik werk ook met OpenLayers + Dojo, maar dit is niet echt een antwoord. Wat geweldig zou zijn, is een toolkit die zowel OL als JSAPI uitbreidt met een gemeenschappelijke interface ... maar dat is een ander onderwerp. Momenteel ben ik op zoek naar pre-build oplossingen om verder te verbeteren wat ESRI + dojo al biedt. _ is voor JSAPI + Dojo als geoext is voor OL + ExtJS.
toegevoegd de auteur ScarePoint, de bron

1 antwoord

Ik zou willen beweren dat de JSAPI al een equivalente functionaliteit biedt voor wat er in GeoExt staat. Alle extra widgets geleverd door dojo zijn slechts een vereiste verklaring weg. Het is aan jou hoe je ze gebruikt.

Here's an example of a JSAPI site that has always struck me as having a "GeoExt feel": http://uplan.utah.gov/

For your specific case of a tooltip on the zoom control, I know I've seen this on some sites in the past that do this but I'm not able to quickly find one. CrimeMapping.com kind of does this: http://www.crimemapping.com/map.aspx

And we have a sample showing how to change the zoom slider ticks: http://help.arcgis.com/en/webapi/javascript/arcgis/demos/mapconfig/mapconfig_customlabels.html

But I don't think that's what you're asking. How's this look: http://jsfiddle.net/V2E8b/

3
toegevoegd
@ user2023 Ik ben niet zo bekend met GeoExt, dus ik wist niet dat je het had over een specifiek monster. In de toekomst kunt u een link plaatsen naar waar u het over hebt. Wat betreft delen heeft arcgis.com een ​​codegalerij: help. arcgis.com/en/arcgisonline/help/index.html#//… Er is ook github ...
toegevoegd de auteur Daniel Broekman, de bron
Deze richten zich niet op het specifieke voorbeeld dat ik heb genoemd, wat gelijk is aan api.geoext. org/1.1/examples/zoomslider.html en het is ook beter dan te zeggen dat ExtJS al bestaat dus waarom moeite doen met GeoExt? Er zou waarde zijn in een gemeenschapsgebouwde uitbreiding van JSAPI ... maar misschien bestaat er nog steeds niets dergelijks. Wat betreft je oplossing ... Het is in de buurt maar was op zoek naar een tooltip op de slider zelf. Ik geloof dat de oplossing op jsfiddle beter is dan de tooltip waar ik naar zocht omdat het de zoominformatie bevat recht op de schuifregelaar.
toegevoegd de auteur ScarePoint, de bron
Ik heb je oplossing uitgebreid om de tooltip op de handle te plaatsen, die nu antwoordt op de behoefte van het voorbeeld dat ik in de vraag heb genoemd: jsfiddle.net/V2E8b/2 Maar voor zover ik weet is er geen plaats voor mij om deze vooruitgang vast te leggen en te delen met mede-JSAPI-ontwikkelaars.
toegevoegd de auteur ScarePoint, de bron