Video koppelen aan GPS-route?

Kent iemand een programma, extensie of tool die een video koppelt aan een GPS-route?

Ik heb deze video gevonden en zou graag iets vergelijkbaars kunnen doen. http://www.youtube.com/watch?v=G07DWVRJBVU

4
AtlasRider heeft verschillende GPS/YouTube Geotagged Video's voorbeeld atlasrider.com/?p=301
toegevoegd de auteur Erik Öjebo, de bron

5 antwoord

Als u werkt met QGIS , kunt u de plugin eVis om uw gegevens te koppelen aan externe bestanden. Het is ontwikkeld voor foto's, maar ik neem aan dat het ook voor video's kan werken.

3
toegevoegd

Als je het niet erg vindt om een ​​beetje HTML/JavaScript aan te passen, vond ik een voorbeeld van het gebruik van de Google Earth en YouTube-speler in combinatie om zoiets te doen.

Basically you would create a Google Earth tour from your GPS track and save it as a KML file, upload the video to YouTube, and tweak the code to point to them.

De API's zijn mogelijk enigszins gewijzigd sinds deze is gemaakt en de video's lijken niet op zichzelf te spelen zoals de instructies doen vermoeden, maar het kan leuk zijn om mee te spelen.

3
toegevoegd

Er is een (commerciële) desktop-oplossing GeoView die een ruimtelijke database maakt met video's met GPS en bijbehorende GPS-tracks. De database kan vervolgens worden gebruikt om opgenomen tracks weer te geven en specifieke videoframes samen te extraheren.

1
toegevoegd

This is built in to ArcGIS 10.0, you just need to time-enable a layer in your Table of Contents.

U kunt uw tijdsvisualisatie exporteren naar Audio Video Interleaved   (.avi) of QuickTime (.mov) videobestanden.

0
toegevoegd
Kan een tijdgestuurde laag een video afspelen, zoals die uit de auto in de bovenstaande youtube-video? Ik zou tegelijkertijd de tijd willen zien om GPS-track in te schakelen en een video van wat je zou zien als je op de GPS-route liep.
toegevoegd de auteur Tristan, de bron

I tried out the Android App "GeoCam" (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.myway&hl=en), it takes videos in GeoVid format. There is a possibility to upload the files to http://www.geovid.org/ and share them with the world. Maybe some day there will be more video players or GIS plugins for displaying geovids.

0
toegevoegd